Creta Farms: H EY αναλαμβάνει να βρει στρατηγικό επενδυτή

Creta Farms: H EY αναλαμβάνει να βρει στρατηγικό επενδυτή

Αποδέχθηκαν το σχέδιο των τραπεζών οι αδελφοί Δομαζάκη - Υπάρχει ενδιαφέρον από αμερικάνικο fund

ceta-farms
Καθοριστική για την Creta Farms αποδείχθηκε η συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας οι μέτοχοι της εταιρείας Μάνος και Κωνσταντίνος (Τάκης) Δομαζάκης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να υπογράψουν το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρίας και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών-πιστωτών της και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε το σχέδιο των τραπεζών για την εξυγίανση της εταιρείας και υπέγραψε το σχετικό MOU, ενώ ο Μάνος Δομαζάκης είχε ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του στο σχέδιο που έχουν ετοιμάσει οι τράπεζες.

Πλέον η EY αναλαμβάνει την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αμερικάνικο fund.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι «η απόφασή μου αυτή ελήφθη με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το καλό της Creta Farms», ενώ τόνισε ότι «πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για να μην διασωθεί η εταιρία».

«Σήμερα έγινε ένα βήμα που μπορεί να οδηγήσει και πάλι την Creta Farms στην ανάπτυξη και να λάβει και πάλι η εταιρία τη θέση που τις αξίζει. Θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα έως σήμερα να δοθεί η άριστη λύση για τους μετόχους και τους εργαζόμενους της εταιρίας. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Creta Farms και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να μην πάει χαμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου συνάντηση του Υπουργού με εκπροσώπους των πιστωτριών τραπεζών αλλά και τον ίδιο τον κ. Τάκη Δομαζάκη.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης