Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπούν τα χειρότερα στην Creta Farms

Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπούν τα χειρότερα στην Creta Farms

Θέτει προ των ευθυνών τους τα αδελφια Δομαζακη και τους ζητά να υπογράψουν το MoU που προτείνουν οι τράπεζες - Κοντά στο σημείο μηδέν η Νο1 εταιρεία αλλαντικών, που κλυδωνίζεται απ τον αδελφικό εμφύλιο, όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

creta_farm_2
Παρέμβαση με την οποια θέτει προ των ευθυνών τους τους βασικούς μετόχους της Creta Farms, αδελφούς Δομαζάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης.

Η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρεία και leaser στην αγορά αλλαντικών στη χώρα, η οποια κλυδωνίζεται απ τον αδελφικό εμφύλιο, φθάνει πλεον στο σημείο μηδέν, οπως αποκαλύπτει αυτή την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης ειχε το πρωί επαφές με τα δύο αδέλφια, τον Μάνο, που ασκεί σήμερα τη διοίκηση, και τον Τάκη, ο οποίος εκδιώχθηκε απ' τα διοικητικα πράγματα, καθώς και με εκπροσώπους των πιστωτριών τραπεζών. Στόχος να αποφευχθουν τα χειρότερα για την εταιρεία και τους περίπου 800 εργαζομένους της.

Ο κ. Γεωργιάδης ζητά απο τα δυο αδέλφια, να επανελθουν την ερχόμενη Δευτέρα στο υπουργείο και να υπογραψουν το Μνημόνιο Συναντίληψης (MoU), το οποίο έχουν προτείνει οι πιστώτριες τράπεζες και το οποίο έχει τέσσερις βασικούς όρους προκειμένου να ενεργοποιήσουν και πάλι το factoring ώστε να μην ξεμείνει απο ρευστό η εταιρεία. Εκ των βασικων προϋποθέσεων είναι η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή απ τις τράπεζες.

Συμφωνα με το ανακοινωθέν απο το υπουργείο η πλευρά του Μάνου Δομαζάκη είναι θετική στην υπογραφή του MoU. Η πλευρά του Τάκη Δομαζακη, ωστόσο, θέτει δύο βασικούς αστερίσκους.

"Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία", αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης