Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπούν τα χειρότερα στην Creta Farms

creta_farm_2

Θέτει προ των ευθυνών τους τα αδελφια Δομαζακη και τους ζητά να υπογράψουν το MoU που προτείνουν οι τράπεζες - Κοντά στο σημείο μηδέν η Νο1 εταιρεία αλλαντικών, που κλυδωνίζεται απ τον αδελφικό εμφύλιο, όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Παρέμβαση με την οποια θέτει προ των ευθυνών τους τους βασικούς μετόχους της Creta Farms, αδελφούς Δομαζάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης.

Η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρεία και leaser στην αγορά αλλαντικών στη χώρα, η οποια κλυδωνίζεται απ τον αδελφικό εμφύλιο, φθάνει πλεον στο σημείο μηδέν, οπως αποκαλύπτει αυτή την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης ειχε το πρωί επαφές με τα δύο αδέλφια, τον Μάνο, που ασκεί σήμερα τη διοίκηση, και τον Τάκη, ο οποίος εκδιώχθηκε απ' τα διοικητικα πράγματα, καθώς και με εκπροσώπους των πιστωτριών τραπεζών. Στόχος να αποφευχθουν τα χειρότερα για την εταιρεία και τους περίπου 800 εργαζομένους της.

Ο κ. Γεωργιάδης ζητά απο τα δυο αδέλφια, να επανελθουν την ερχόμενη Δευτέρα στο υπουργείο και να υπογραψουν το Μνημόνιο Συναντίληψης (MoU), το οποίο έχουν προτείνει οι πιστώτριες τράπεζες και το οποίο έχει τέσσερις βασικούς όρους προκειμένου να ενεργοποιήσουν και πάλι το factoring ώστε να μην ξεμείνει απο ρευστό η εταιρεία. Εκ των βασικων προϋποθέσεων είναι η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή απ τις τράπεζες.

Συμφωνα με το ανακοινωθέν απο το υπουργείο η πλευρά του Μάνου Δομαζάκη είναι θετική στην υπογραφή του MoU. Η πλευρά του Τάκη Δομαζακη, ωστόσο, θέτει δύο βασικούς αστερίσκους.

"Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία", αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Fotis

Ό,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΖΕΙ ΠΛΆΤΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗ Ν.Δ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ???? ΓΙΑΤΙ??

Τί έγινε ρε παιδιά;

Εδώ είχε κάτι σχόλια πού εξαφανίστηκαν;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

olp-1

Αναμένεται να κατατεθεί αύριο ή τη Δευτέρα στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων - Οι πρόσθετες επενδύσεις περιλαμβάνουν την κατασκευή νέου επιβατικού σταθμού κρουαζιέρας

elliniko_main

Παρακάμφθηκε άλλο ένα εμπόδιο για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό, μετά την απόφαση που έλαβε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων την Πέμπτη - «Η Ελλάδα μπορεί πλέον να βαδίζει σταθερά και δυναμικά στο δρόμο της ανάπτυξης, επιστρέφοντας στην κανονικότητα» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη

37
oaed_anergia

«Εάν δεν είχαμε την εκτόξευση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, της “μαύρης” εργασίας και της φτηνής πλήρους απασχόλησης, η πραγματική ανεργία θα άγγιζε τα ποσοστά του 30%!!» αναφέρει η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους