Σε ανοδική τροχιά συνεχίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων

SXSS

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται από το πρωί στην περιοχή του 4,27%

Την ανιούσα συνεχίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών χρεογράφων δυσχεραίνοντας τον σχεδιασμό του βασικού σεναρίου που είχε καταρτίσει το υπ. Οικονομικών για μία πιθανή έξοδο στις αγορές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έκδοση πιθανότατα ενός 10ετούς ομολόγου. Και τούτο καθώς οι αναταράξεις στις αναδυόμενες αγορές που τροφοδοτούνται απ' τη διένεξη ΗΠΑ – Τουρκίας επηρεάζει και την ελληνική αγορά.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται από το πρωί στην περιοχή του 4,27%. Αντίστοιχα του πενταετούς στο 5,19%.

ADASDSASD

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Απαιτείται...

άμεση προσφυγή στις κάλπες! Σε λίγο τον Αυταπατεώνα, "οι αγορές" θα τον κάνουν να χορεύει σαν την αρκούδα, ενώ θα τον βάλουν να παίζει συγχρόνως και τα νταούλια (εκείνα για τα οποία κάποτε υπερηφάνως επικαλείτο)! Mόλις γίνουν εκλογές κι΄έρθει στην εξουσία η Ν.Δ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε θα δείτε πως μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα, μισητά και άμυαλα συριζόπουλα! Τότε θα δείτε για πότε θα πέσουν τα επιτόκια (ακόμα και με την προκήρυξή τους)... και τότε να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε, γιατί θα ντρέπεστε που κάποτε ψηφίζατε αυτό το κόμμα!

Υπερήφανη έξοδος απο τα μνημόνια

Έρχεται πείνα αδέλφια, αν το δεκαετές είναι 4,25% καταλαβαίνετε σε σε τι επιτόκιο θα είναι ο δανεισμός της χώρας μετά την υπερήφανη έξοδο απο τα μνημόνια του Τσίπρα. Το σημερινό 1% των μνημονίων θα ξεπεράσει το 5,5%.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

χρεη

Μετά από ερώτηση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έδωσε στοιχεία στα οποία αποκαλύπτεται ότι σχεδόν 3,6 εκατομμύρια Έλληνες χρωστούν μέχρι 10.000 ευρώ (συνολικά 3,7 δισ), ενώ οι μεγαλοοφειλέτες, μπορεί να είναι μόλις 41.232, όμως χρωστούν πάνω από 91 δισεκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο

19