Σε ανοδική τροχιά συνεχίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων

SXSS

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται από το πρωί στην περιοχή του 4,27%

Την ανιούσα συνεχίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών χρεογράφων δυσχεραίνοντας τον σχεδιασμό του βασικού σεναρίου που είχε καταρτίσει το υπ. Οικονομικών για μία πιθανή έξοδο στις αγορές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έκδοση πιθανότατα ενός 10ετούς ομολόγου. Και τούτο καθώς οι αναταράξεις στις αναδυόμενες αγορές που τροφοδοτούνται απ' τη διένεξη ΗΠΑ – Τουρκίας επηρεάζει και την ελληνική αγορά.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται από το πρωί στην περιοχή του 4,27%. Αντίστοιχα του πενταετούς στο 5,19%.

ADASDSASD

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Απαιτείται...

άμεση προσφυγή στις κάλπες! Σε λίγο τον Αυταπατεώνα, "οι αγορές" θα τον κάνουν να χορεύει σαν την αρκούδα, ενώ θα τον βάλουν να παίζει συγχρόνως και τα νταούλια (εκείνα για τα οποία κάποτε υπερηφάνως επικαλείτο)! Mόλις γίνουν εκλογές κι΄έρθει στην εξουσία η Ν.Δ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε θα δείτε πως μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα, μισητά και άμυαλα συριζόπουλα! Τότε θα δείτε για πότε θα πέσουν τα επιτόκια (ακόμα και με την προκήρυξή τους)... και τότε να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε, γιατί θα ντρέπεστε που κάποτε ψηφίζατε αυτό το κόμμα!

Υπερήφανη έξοδος απο τα μνημόνια

Έρχεται πείνα αδέλφια, αν το δεκαετές είναι 4,25% καταλαβαίνετε σε σε τι επιτόκιο θα είναι ο δανεισμός της χώρας μετά την υπερήφανη έξοδο απο τα μνημόνια του Τσίπρα. Το σημερινό 1% των μνημονίων θα ξεπεράσει το 5,5%.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gasup

Απαγορευτικό θα είναι το κόστος για πολλούς  Έλληνες το ταξίδι με αυτοκίνητο φέτος το Πάσχα εξαιτίας των τιμών στα καύσιμα αλλά και των διοδίων.

mig

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε κέρδη €47,0 εκατ., συμπεριλαμβανομένου του κέρδους από την πώληση του ομίλου ΥΓΕΙΑ, έναντι ζημιών €74,8 εκατ. το 2017

egnatia_ar

Αμέσως μετά το Πάσχα θα υπογραφεί σύμβαση με την Άκτωρ για την κατασκευή 42 σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό, σχεδιασμός που προωθεί από διετίας το ΤΑΙΠΕΔ. Σήμερα η Εγνατία εισπράττει διόδια από συνολικά 13 σταθμούς διοδίων, πράγμα που σημαίνει ότι στο τέλος του σχεδιασμού θα λειτουργούν 55.

times_kaysimon

Αναζητάτε πρατήριο καυσίμων; Αναζητάτε τα οικονομικότερα καύσιμα; Οπου και να βρίσκεστε δείτε τα πρατήρια καυσίμων που υπάρχουν γύρω σας, τις τιμές των καυσίμων που πουλάνε και πλοηγηθείτε σε αυτά εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ…