Σε ανοδική τροχιά συνεχίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων

SXSS

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται από το πρωί στην περιοχή του 4,27%

Την ανιούσα συνεχίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών χρεογράφων δυσχεραίνοντας τον σχεδιασμό του βασικού σεναρίου που είχε καταρτίσει το υπ. Οικονομικών για μία πιθανή έξοδο στις αγορές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την έκδοση πιθανότατα ενός 10ετούς ομολόγου. Και τούτο καθώς οι αναταράξεις στις αναδυόμενες αγορές που τροφοδοτούνται απ' τη διένεξη ΗΠΑ – Τουρκίας επηρεάζει και την ελληνική αγορά.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται από το πρωί στην περιοχή του 4,27%. Αντίστοιχα του πενταετούς στο 5,19%.

ADASDSASD

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Απαιτείται...

άμεση προσφυγή στις κάλπες! Σε λίγο τον Αυταπατεώνα, "οι αγορές" θα τον κάνουν να χορεύει σαν την αρκούδα, ενώ θα τον βάλουν να παίζει συγχρόνως και τα νταούλια (εκείνα για τα οποία κάποτε υπερηφάνως επικαλείτο)! Mόλις γίνουν εκλογές κι΄έρθει στην εξουσία η Ν.Δ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε θα δείτε πως μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα, μισητά και άμυαλα συριζόπουλα! Τότε θα δείτε για πότε θα πέσουν τα επιτόκια (ακόμα και με την προκήρυξή τους)... και τότε να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε, γιατί θα ντρέπεστε που κάποτε ψηφίζατε αυτό το κόμμα!

Υπερήφανη έξοδος απο τα μνημόνια

Έρχεται πείνα αδέλφια, αν το δεκαετές είναι 4,25% καταλαβαίνετε σε σε τι επιτόκιο θα είναι ο δανεισμός της χώρας μετά την υπερήφανη έξοδο απο τα μνημόνια του Τσίπρα. Το σημερινό 1% των μνημονίων θα ξεπεράσει το 5,5%.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4588069

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στο χθεσινό Eurogroup το γερμανογαλλικό σχέδιο για έναν κοινό προϋπολογισμό των χωρών της Ευρωζώνης - Οι υπουργοί χαιρέτισαν μεν την πρωτοβουλία, ζητούν όμως περαιτέρω διευκρινίσεις

ecb

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, η καθυστέρηση στην υλοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης συνεπάγεται και την καθυστέρηση στην καταβολή της πρώτης δόσης των 4,8 δισ. ευρώ

9