Απώλειες μετά από το ανοδικό σερί για το πετρέλαιο

oil02

Το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 21 cents ή 0,3% διολισθαίνοντας στα 73,94 δολ. το βαρέλι

Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Δευτέρας το αργό μετά από τέσσερις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 21 cents ή 0,3% διολισθαίνοντας στα 73,94 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το Brent Σεπτεμβρίου έχασε 1,93 δολ. ή 2,4% στα 77,30 δολ. το βαρελι.

Το αργό κατέγραψε ισχυρά κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα, κλείνοντας την Παρασκευή με τα υψηλότερα εβδομαδιαία κέρδη από το 2016. Ωστόσο, η δήλωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο ότι η Σαουδική Αραβία θα πρέπει να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγή της κατά 2 εκατ. βαρέλια την ημέρα προκειμένου να καλύψει το κενό από την υποχώρηση της παραγωγής στη Βενεζουέλα και το Ιράν επανέφερε την αβεβαιότητα στην αγορά.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει επίσης προειδοποιήσει ότι θα επιβάλει κυρώσεις σε χώρες που δεν θα μηδενίσουν τις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

follie

Απο το 2015 τουλάχιστον είχαν προβληθεί ενστάσεις για τις απαιτήσεις της κινεζικής θυγατρικής - Οι ξένοι επενδυτές θα ζητήσουν να μάθουν πως μια εταιρεία που δανείστηκε το 2017 έχασε το ταμείο μερικούς μήνες μετά

hgc_XL

«Το υγροποιημένο φυσικό αέριο θα είναι από τις βασικές πηγές ενέργειες καθώς και γη κύρια πηγή καυσίμων για τις θαλάσσιες μεταφορές. Είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη. Το τρένο έφυγε από το σταθμό!»