Απώλειες μετά από το ανοδικό σερί για το πετρέλαιο

oil02

Το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 21 cents ή 0,3% διολισθαίνοντας στα 73,94 δολ. το βαρέλι

Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Δευτέρας το αργό μετά από τέσσερις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 21 cents ή 0,3% διολισθαίνοντας στα 73,94 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το Brent Σεπτεμβρίου έχασε 1,93 δολ. ή 2,4% στα 77,30 δολ. το βαρελι.

Το αργό κατέγραψε ισχυρά κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα, κλείνοντας την Παρασκευή με τα υψηλότερα εβδομαδιαία κέρδη από το 2016. Ωστόσο, η δήλωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο ότι η Σαουδική Αραβία θα πρέπει να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγή της κατά 2 εκατ. βαρέλια την ημέρα προκειμένου να καλύψει το κενό από την υποχώρηση της παραγωγής στη Βενεζουέλα και το Ιράν επανέφερε την αβεβαιότητα στην αγορά.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει επίσης προειδοποιήσει ότι θα επιβάλει κυρώσεις σε χώρες που δεν θα μηδενίσουν τις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

χρεη

Μετά από ερώτηση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έδωσε στοιχεία στα οποία αποκαλύπτεται ότι σχεδόν 3,6 εκατομμύρια Έλληνες χρωστούν μέχρι 10.000 ευρώ (συνολικά 3,7 δισ), ενώ οι μεγαλοοφειλέτες, μπορεί να είναι μόλις 41.232, όμως χρωστούν πάνω από 91 δισεκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο

15