Απώλειες μετά από το ανοδικό σερί για το πετρέλαιο

oil02

Το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 21 cents ή 0,3% διολισθαίνοντας στα 73,94 δολ. το βαρέλι

Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Δευτέρας το αργό μετά από τέσσερις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 21 cents ή 0,3% διολισθαίνοντας στα 73,94 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το Brent Σεπτεμβρίου έχασε 1,93 δολ. ή 2,4% στα 77,30 δολ. το βαρελι.

Το αργό κατέγραψε ισχυρά κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα, κλείνοντας την Παρασκευή με τα υψηλότερα εβδομαδιαία κέρδη από το 2016. Ωστόσο, η δήλωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο ότι η Σαουδική Αραβία θα πρέπει να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγή της κατά 2 εκατ. βαρέλια την ημέρα προκειμένου να καλύψει το κενό από την υποχώρηση της παραγωγής στη Βενεζουέλα και το Ιράν επανέφερε την αβεβαιότητα στην αγορά.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει επίσης προειδοποιήσει ότι θα επιβάλει κυρώσεις σε χώρες που δεν θα μηδενίσουν τις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1AL2NZ

Βαθαίνει το χάσμα των Ευρωπαίων με την Ιταλία - Περιθώριο δύο εβδομάδων στα κράτη-μέλη να ελέγξουν γραμμή-γραμμή τον ιταλικό προϋπολογισμό - Τυπική έναρξη της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος εντός του Δεκεμβρίου, εάν η Ρώμη δεν συμμορφωθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα επιβληθούν κυρώσεις

ytygy_XL

Οι όποιες συζητήσεις για το μέλλον του Αttica Group έχουν παγώσει, προς το παρόν, και αναμένεται να αναθερμανθούν το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η MIG μετά την πώληση του «ΥΓΕΙΑ» εισέπραξε 200 εκατομμύρια ευρώ οπότε «δεν υπάρχει βιασύνη» όπως ειπώθηκε στο «business stories».

hg67_XL

Σχεδόν ένα στα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα κατατάσσεται στην κατηγορία των επιχειρήσεων- «αστεριών», ήτοι στην κατηγορία των διεθνώς αντατωνιστικών ξενοδοχείων, τα οποία όμως συγκεντρώνονται στους κύριους προορισμούς.