Άνοδος στη Wall - Υποχωρούν οι φόβοι για Συρία

c28f8cc9d984d152feac97ec41e602e9_XL

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα στο θέμα της Συρίας μ’ ένα νέο tweet, λέγοντας ότι η αμερικανική επίθεση μπορεί να γίνει «πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα». 

Άνοδος στη Wall - Υποχωρούν οι φόβοι για Συρία

Άνοδος την Πέμπτη στη Wall, μετά τη νέα τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ για τη Συρία. Παράλληλα, ξεκίνησε η νέα περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, ο Dow Jones +1,21% στις 24.482 μονάδες με «οδηγό» την Ιntel. Ο S&P 500 +0,82% στις 2.663 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να ενισχύεται 1,8%. Ο Nasdaq +1,01% στις 7.140 μονάδες.

Οι τραπεζικές μετοχές «οδήγησαν» τα κέρδη με τις J.P. Morgan, Citigroup και Goldman Sachs να καταγράφουν καθεμιά άνοδο άνω του 2%. Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα μεταξύ άλλων οι Citigroup, J.P. Morgan και Wells Fargo.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα στο θέμα της Συρίας μ’ ένα νέο tweet, λέγοντας ότι η αμερικανική επίθεση μπορεί να γίνει «πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα». Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τόνισε ότι «ποτέ δεν είπε πότε θα γίνει η επίθεση στη Συρία».

«Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία. Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα τελικά! Σε κάθε περίπτωση οι ΗΠΑ υπό τη διακυβέρνησή μου έκαναν τεράστια δουλειά ώστε να ξεφορτωθεί η περιοχή τον ISIS. Πού είναι το «Ευχαριστώ Αμερική».

newtr


«Η δήλωση έδωσε ώθηση στις μετοχές, αλλά η αγορά εξακολουθεί να είναι γεμάτη αβεβαιότητα», δήλωσε ο Peter Cardillo της Spartan Capital Securities. «Μέχρι να εξαφανιστεί, η αγορά θα παραμείνει σε αυτό το ασταθές εύρος» πρόσθεσε.

Τα κέρδη των κύριων δεικτών περιορίστηκαν για λίγη ώρα μετά από ρεπορτάζ του CNBC σύμφωνα με το οποίο, οι ΗΠΑ εξετάζουν να επιτεθούν σε 8 πιθανούς στόχους στη Συρία.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, η BlackRock ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή και τζίρο που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Η μετοχή σημείωσε άνοδο 1,37%

H Delta Air Lines ανακοίνωσε κέρδη τριμήνου που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, παρά τα αυξανόμενα κόστη. Η μετοχή ενισχύθηκε 2,9%.

Πηγή: Newmoney.grΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

7e44339256939bfbd99547ea30935521_XL

Με τιμή κοντά στα 4 εκατ. ευρώ βγαίνουν στο σφυρί για μία ακόμη φορά οι εγκαταστάσεις της άλλοτε κραταιάς Neoset, της γνωστής εταιρείας επίπλων που τελεί τώρα σε κατάσταση πτώχευσης.

ac8d761cb5ffaf2e371bd3ecd7d5b0ab_XL

O τομέας της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων αναμένεται να ενισχύσει τον τομέα των κατασκευών τα επόμενα χρόνια λόγω των πολύ υψηλών στόχων που θέτει η ΕΕ έως το 2030 και ενσωματώνει και το εθνικό σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα που θα δώσει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης.

tsakalotos-sholz

Πηγές των θεσμών μιλούν για περικοπές - όχι κατ' ανάγκην σε συντάξεις - για να κλείσει το χάσμα με την Αθήνα - Παρά τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για συνέπειες από τυχόν ανατροπή της δημοσιονομικής πολιτικής, στην κυβέρνηση μιλούν για πακέτο παροχών €1 δισ. το 2019

1
tameia_main01

Όσοι   πληρώνουν τις χαμηλότερες εισφορές θα έχουν επιπτώσεις στην προσδοκώμενη σύνταξη - Τι προβλέπεται για εξόφληση των οφειλών στους κλάδους υγείας - Από 200 έως 4.690 ευρώ τον χρόνο θα γλιτώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες

3