Πιο κοντά το project των ΤΕΜΕΣ – Intracom – Προκοπίου στην Ακτή Β’ Βούλας (pics)

Πιο κοντά το project των ΤΕΜΕΣ – Intracom – Προκοπίου στην Ακτή Β’ Βούλας (pics)

«Πράσινο» στους περιβαλλοντικούς όρους για το έργο αναπλασης του παράκτιου μετώπου από την κοινή εταιρεία Athens Beach Club

Πιο κοντά το project των ΤΕΜΕΣ – Intracom – Προκοπίου στην Ακτή Β’ Βούλας (pics)
Πιο κοντά έρχεται το έργο της ανάπλασης του παράκτιου μετώπου της Β΄ Ακτής Βούλας του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου, το οποίο έχει αναλάβει να «τρέξει» η Athens Beach Club A.E..

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος έδωσαν το «πράσινο φώς» στους περιβαλλοντικούς όρους του έργου, ένα σημαντικό βήμα για την κοινή εταιρεία των ομίλων ΤΕΜΕΣ (συμφερόντων Κωνσταντακόπουλου- Olayan με την Costa Navarino και το The Ilisian στο πρώην Hilton της Αθήνας), Intracom Ventures του ομίλου INTRACOM Holdings και LITTI Enterprises Company Limited της πλευράς Προκοπίου) δεδομένου ότι η ανάπλαση περιλαμβάνει πολλαπλά έργα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών μέσα στη θάλασσα. Ακριβώς η πολυπλοκότητα του έργου έχει φέρει πίσω και το χρονοδιάγραμμα για το έργο που έχει αναλάβει η Athens Beach Club (ABC), σε συνέχεια του διαγωνισμού μακροχρόνιας παραχώρησης το 2019 από το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Σημειώνεται ότι η εταιρεία το 2024 εμφάνισε ζημιές μετά φόρων ύψους 497 χιλ. ευρώ από 305 χιλ. ευρώ το 2023, οι οποίες προέρχονται κυρίως από τα μισθώματα της μισθωμένης από το δήμο 3Β έκτασης καθώς και από τις αμοιβές και τα έξοδα προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης