Ξεκινά την Παρασκευή 24 Μαΐου η 2η Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων

Ξεκινά την Παρασκευή 24 Μαΐου η 2η Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων

Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι Μηχανημάτων Έργων, εκπρόσωποι δημόσιων, κλαδικών και επαγγελματικών φορέων, θα δώσουν δυναμικό «παρών» - Την έκθεση θα εγκαινιάσει Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας

ergo_ekthesi
Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 το πρωί ανοίγει τις πύλες της η 2η διεθνής έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων. Η Έκθεση και το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 στις 19:00 το απόγευμα.

Η διοργάνωση της πρώτης ERGO.TEC, η οποία συνέπεσε με την «επανεκκίνηση» του κλάδου των κατασκευών στην Ελλάδα, αποτέλεσε το πρώτο αλλά αποφασιστικό βήμα της Τεχνοεκδοτική / T–Press προς το στόχο της για την ανάδειξη της αγοράς των Κατασκευών και των Μηχανημάτων Έργου, μέσα από μια έκθεση με ανεξάντλητες δυνατότητες και προοπτική. Η θετική ανταπόκριση, και η εμπιστοσύνη των εκθετών και των επισκεπτών στο δύσκολο εγχείρημα της πρώτης διοργάνωσης, αποτέλεσαν το έναυσμα και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση ώστε η 2η έκθεση να πραγματοποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα και με ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι Μηχανημάτων Έργων, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κλαδικών φορέων, των επαγγελματιών – χειριστών Μηχανημάτων Έργου, θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη 2η ERGO.TEC.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καλλιθέα με τον νεκρό 23χρονο - Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε το λεωφορείο από πίσω

Ευρωεκλογές: Ο στόχος της ΝΔ και το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση - Ο φόβος της αποχής, στο 10% οι αναποφάσιστοι

Το σούπερ δείπνο που ανέβασε ο Σπηλιωτόπουλος με Λαζόπουλο, Ασημακόπουλο, Μπεκατώρου και άλλους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης