Ψάχνοντας τον νέο Μπάτμαν - Ο Μπεν Άφλεκ «κρεμά την κάπα του»

Ψάχνοντας τον νέο Μπάτμαν - Ο Μπεν Άφλεκ «κρεμά την κάπα του»

Το στούντιο παραγωγής Warner Bros αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του υπερήρωα, στις 25 Ιουνίου το 2021 - Τι έγραψε στο Twitter ο Άφλεκ

ben
Σε αναζήτηση του νέου Μπάτμαν βρίσκονται Warner και DC, καθώς ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να «κρεμάσει την κάπα του».

Ο ηθοποιός αποσύρεται από τον ρόλο, μετά τη συμμετοχή του στις ταινίες «Batman v. Superman: Dawn of Justice», «Suicide Squad» και «Justice League» και η νέα ταινία θα εστιάσει στον Μπρους Γουέιν σε πιο νεαρή ηλικία.

Ο σκηνοθέτης τΜατ Ριβς θέλει τον ήρωα να επιστρέψει στις ρίζες του, στα πρώτα κόμικς του 1939 και των 40s, όταν ήταν γνωστός ως «Ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ του Κόσμου».

Ο Μπεν Άφλεκ, που αρχικά ήταν να σκηνοθετήσει εκείνος την ταινία (και να πρωταγωνιστήσει σε αυτή όπως έκανε στα «Batman V Superman» και «Justice League») αποσύρθηκε και επίσημα από τον ρόλο του Μπάτμαν, καθώς η νέα ταινία απαιτεί κάποιον αρκετά νεότερο ηθοποιό (κι επίσης απλά δεν γούσταρε, αλλά αυτό δεν το λέει).

Το στούντιο παραγωγής Warner Bros αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του υπερήρωα, στις 25 Ιουνίου το 2021.

Ο Ριβς προστέθηκε στην ομάδα παραγωγής τον Φεβρουάριο του 2017, παίρνοντας τη θέση του Άφλεκ, ο οποίος είχε γράψει το σενάριο με τον Τζεφ Τζονς της DC.

Κλείσιμο
Μέσω Twitter, πάντως, ο Μπεν Άφλεκ έστειλε τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς και τις ευλογίες του στην νέα ταινία που θα είναι χωρίς εκείνον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης