Ζεν σε 10 λεπτά: Γίνεται;

Ζεν σε 10 λεπτά: Γίνεται;

Πιστεύετε ότι είστε αρκετά πολυάσχολοι για να ηρεμείτε το μυαλό σας; Σκεφτείτε το ξανά!

zen
Κι όμως γίνεται! Τουλάχιστον αυτό διατείνεται το νέο βιβλίο του Owen O'Kane «Ζεν σε 10 λεπτά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ο συγγραφέας μας δείχνει τρόπους για να νιώσουμε πιο ήρεμοι και πιο ευτυχισμένοι σε μόλις 10 λεπτά! Πρόκειται για έναν απλό και αποτελεσματικό οδηγό που θα μας βοηθήσει να ζούμε κάθε μέρα με καθαρό μυαλό και χωρίς άγχος ώστε να νιώθουμε έτοιμοι για κάθε πρόκληση.

Το βιβλίο συνδυάζει τέσσερα θεραπευτικά μοντέλα, με τα οποία μπορούμε να απαλλαγούμε από το στρες, να επιτύχουμε διανοητική διαύγεια και να αλλάξουμε για πάντα τα μοτίβα σκέψης που υπονομεύουν την ευτυχία μας. 

Πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας κάθε πρωί, αφιερώνουμε κάποιο χρόνο στην προετοιμασία μας και στη δια­τροφή μας, αλλά καθόλου χρόνο στη διανοητική και ψυχολογική μας υγεία. Με έναν μοναδικό συνδυασμό τεσσάρων θεραπευτικών μοντέλων –ενσυνειδητότητα, γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία, κλασική ψυχοθεραπεία και EMDR - Eye Movement Desensitization & ­Reprocessing–, o O’Kane παρουσιάζει ένα απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα για να πετύχουμε:

Την άμεση χαλάρωση και ηρεμία του νου.
Την εστίαση του νου, χωρίς κόπο, σε όποιο θέμα επιθυμούμε.
Την αναθεώρηση αυτοκαταστροφικών μοτίβων σκέψης.
Κλείσιμο
Την αποτελεσματική επικοινωνία με τους γύρω μας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο βασισμένο στις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης και της ­ψυχολογίας, από έναν επιστήμονα που κατανοεί τόσο τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου όσο και τις ανάγκες της καθημερινότητας.
zen
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης