Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου» είναι στο ΘΕΜΑ

Βιβλίο που διαβάζεται με κομμένη ανάσα, καθώς βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Το διεισδυτικό βλέμμα της πασίγνωστης Αγγελικής Νικολούλη, η οποία έχει εξιχνιάσει στην TV τις πιο μπερδεμένες εγκληματικές υποθέσεις, συνδυάζεται με το σασπένς και τις ανατροπές ενός σπουδαίου αστυνομικού μυθιστορήματος.

book0
Χάρη στο μοναδικό της αισθητήριο, το χάρισμά της να διαισθάνεται την αλληλουχία των γεγονότων που οδηγούν στο έγκλημα, η Αγγελική Νικολούλη έχει διαπρέψει σε ένα είδος ζωντανής τηλεοπτικής έρευνας που η ίδια επινόησε -και μόνο η ίδια μπόρεσε να υπηρετήσει με ανεπανάληπτη επιτυχία. Όταν αποφασίζει να δοκιμαστεί σαν συγγραφέας, η Νικολούλη αποδεικνύει ότι μπορεί να συναρπάζει και με την δύναμη της αφήγησής της. Στο βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον αναγνώστη, καθώς τον παρασύρει σε έναν καταιγιστικό ρυθμό εικόνων, πειστηρίων -αλλά και μυστηρίων, σχεδόν από την πρώτη σελίδα. «Είμαι στο κρεβάτι μου κι αυτό που έβλεπα -που ζούσα, πιο σωστά- ήταν ένα όνειρο. Μια γυναίκα δολοφονημένη και μισοθαμμένη στο δάσος με το ποτάμι. Τι σημάδι είναι πάλι τούτο; Άμα ζήσω εγώ όνειρο τόσο έντονα, σίγουρα τις επόμενες μέρες κάτι θα γίνει...» γράφει η Αγγελική Νικολούλη. Και κάθε σελίδα του μυθιστορήματός της προκαλεί ανατριχίλα. Κυρίως επειδή προτάσσει τη σημείωση ότι «η ιστορία του βιβλίου είναι πραγματική. Ονόματα προσώπων και τοπωνύμια έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους».

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή, 10 Ιουνίου, το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αγγελική Νικολούλη «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου».

Thema180610 Nikolouli 20sec
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης