Και σήμερα Κυριακή μαζί με το ΘΕΜΑ το πρώτο από τα δύο ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ άλμπουμ του Αρκά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»

Όλα τα πολιτικά σκίτσα του Αρκά για την «Πρώτη Φορά Αριστερά» σε δύο αξεπέραστες ακυκλοφόρητες συλλογές του μεγάλου κομίστα : «Ναι σε όλα» εκτάκτως αυτό το Σάββατο 26/5 και «Καθαρή Έξοδος» την Κυριακή 3/6 αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ.

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Τα εκπληκτικά άλμπουμ «Ναι σε όλα» και «Καθαρή Έξοδος» του Αρκά έρχονται στο ΘΕΜΑ.
Τα «Ναι σε όλα» και «Καθαρή Έξοδος», δύο άλμπουμ του Αρκά που σατιρίζουν χωρίς έλεος την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» θα προσφέρει το «Πρώτο ΘΕΜΑ». Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου και την Κυριακή 3 Ιουνίου, οι πιο επίκαιρες, οι πιο σαρκαστικές και διεισδυτικές συλλογές σκίτσων του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού κόμικ γκρεμίζουν τους πολιτικούς μύθους που διαδίδουν οι κυβερνώντες.
Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ το πρώτο από τα δύο ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ άλμπουμ του Αρκά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»


Με μινιμαλιστικό σχέδιο και τρομερά ευθύβολες ατάκες, ο Αρκάς ξεδιπλώνει το μοναδικό του ταλέντο αποτυπώνοντας, πολλές φορές σε ένα και μόνο καρέ, αυτό που συμβαίνει τώρα. Διακωμωδεί και αποδομεί ταυτόχρονα τα μυθεύματα της κυβερνητικής προπαγάνδας, την έλλειψη οποιουδήποτε είδους συνέπειας ανάμεσα σε λόγια και έργα, την πάση θυσία αγκίστρωση στην εξουσία. «Όταν οι πολιτικοί λένε: 'Ο λαός μας' δεν εννοούν ότι ανήκουν στο λαό, αλλά ότι ο λαός τους ανήκει» μονολογεί μια φιγούρα που επινόησε ο Αρκάς. «Πώς να ζήσεις σε μια χώρα που έχει απαγορευτεί η φιλοδοξία;» αναρωτιέται κάποιος άλλος κοιτάζοντας στα μάτια τον αναγνώστη. «Αν αφιέρωναν στα προβλήματα της χώρας το ένα δέκατο του χρόνου και της ενέργειας που ξοδεύουν για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, η χώρα θα απογειωνόταν!» παρατηρεί ο τρίτος κ.ο.κ. Οι στιγμές εθνικής αυτογνωσίας μέσα από τη στιγμιαία, κεραυνοβόλο σοφία του Αρκά είναι όσες και οι σελίδες των άλμπουμ «Ναι σε όλα» και «Καθαρή Έξοδος».

Κυκλοφορούν τις επόμενες δύο Κυριακές 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου, μόνο μαζί με το «Πρώτο ΘΕΜΑ». Μην τα χάσετε.


Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου το ΘΕΜΑ με το πρώτο άλμπουμ του Αρκά «Ναι σε όλα»!

ar01

ar02
ar03
ar04
ar05
ar06
ar07
ar08
ar09
ar10
ar11
ΣΧΟΛΙΑ (4)

booklover6104

τελείωσε η σειρά βιβλίων του καζαντζάκη?

rompen

Σας παρακαλώ να βάζετε προσφορές και με κόμικς

Αφου βαζουν!

Δεν διαβαζεις τα περι Μαξιμου;

Apostolis

Έλεος με αυτή τη διαφήμιση που εμφανίζεται συνεχώς εκει που διαβάζεις, την κλείνεις και ξαναεμφανίζεται

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

youth01

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Μωραΐτη το Φεστιβάλ Λογοτεχνίας 2019.Πρόκειται για μια μέρα αφιερωμένη στη λογοτεχνία του σήμερα, οργανωμένη από μαθητές του Λυκείου.