«Οι μικρές κυρίες» σε... κούκλες

«Οι μικρές κυρίες» σε... κούκλες

Στο φουαγέ του θεάτρου Άλμα

Μικρες_Κυριες_6
«Μονάχα εσύ ψυχή της κούκλας μόνο για σένα δεν γινότανε κανένας να πει που αλήθεια ήσουν....»
Ράινερ Μαρία Ρίλκε

Την έκθεση κούκλας με τίτλο «Οι μικρές κυρίες» θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το κοινό στην περίοδο των γιορτών, αποκαλύπτοντας μια ακόμα δημιουργική πλευρά του ηθοποιού Νίκου Καρδώνη. Η έκθεση φιλοξενείται στο φουαγέ του θεάτρου Άλμα και θα διαρκέσει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Κούκλες πεταμένες, “ταλαιπωρημένες από το χρόνο, χαμένες ψυχές” που δε θα τις αναζητήσει κανένας ποτέ ξανά παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και μεταμορφώνονται σε ηρωίδες του Βισκόντι, του Μπελκάντο του Cecil Beaton. Στροβιλίζονται νωχελικά στις μελωδίες του Στράους, του Τσαϊκόφσκι, του Βέρντι.

Τραγικές ηρωίδες, ξεχασμένες τσαρίνες, Σταχτοπούτες, μούσες του Dior, βικτοριανές νύφες, εύθυμες χήρες, κυρίες της Belle Epoque. Η Σάρα Μπέρναρ, η Άννα Καρένινα, η λαίδη Γκοντάιβα, η Λαίδη Χάμιλτον. Η Σκάρλετ Ο’Χάρα, η Ελεονόρα Ντουζέ, η Grace του Μονακό, κάθε κούκλα και μια ηρωίδα, μια ιστορία. Συνυπάρχουν στα σύγχρονα σαλόνια του παρελθόντος και ποζάρουν αυτάρεσκα στο φακό της αιωνιότητας.

Οι κούκλες διατίθενται προς πώληση.
Μικρες_Κυριες_10
Μικρες_Κυριες_11
Μικρες_Κυριες_7
Μικρες_Κυριες_9
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης