Ενισχύστε τον αγώνα κατά του κορωνοϊού και βρεθείτε δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο

Ενισχύστε τον αγώνα κατά του κορωνοϊού και βρεθείτε δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί και άλλοι άλλοι διάσημοι βρήκαν έξυπνους τρόπους να ενισχύσουν τον αγώνα έναντι του κορωνοϊού

de-niro-di-caprio

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και να δέχεστε σκηνοθετικές οδηγίες από τον σπουδαίο Μάρτιν Σκορσέζε; Ε, λοιπόν το παραπάνω σενάριο, όσο κι αν μοιάζει δημιούργημα αχαλίνωτης φαντασίας, θα γίνει πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σύντομα! Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί προσφέρουν σε έναν θαυμαστή τους την ευκαιρία να βρεθεί μαζί τους στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, με τίτλο «Killers of  the Flower Moon», με την προϋπόθεση ότι θα στηρίξουν ένα νέο οργανισμό που δημιουργήθηκε για την ενίσχυση ευάλωτων ανθρώπων στην δύσκολη αυτή περίοδο της μάχης με τον κορωνοϊό.

Robert De Niro and Leonardo DiCaprio Accept the All In Challenge

Πρόκειται τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «All In Challenge», που δημιουργήθηκε μόλις προχθές και συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σίτισης όσων Αμερικανών πολιτών βρίσκονται σε ανάγκη. Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα μάλιστα έχουν ήδη συγκεντρωθεί 5,6 εκατ. δολάρια, ποσό, βεβαίως, που απέχει πολύ από τον φιλόδοξο στόχο των εμπνευστών της προσπάθειας, ο οποίος ανέρχεται σε 100 εκατ. δολάρια!

Ωστόσο, αν κρίνουμε από την θερμή ανταπόκριση που έχουν δείξει μέχρι στιγμής αρκετοί διάσημοι από τον χώρο της σόου μπιζ ο παραπάνω στόχος δεν είναι διόλου απίθανο να επιτευχθεί. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Έλεν ντε Ντένερις πρόσφερε ήδη 1 εκατ. δολάρια αλλά και την ευκαιρία σε ένα άτομο να συμπαρουσιάσει μαζί της ένα επεισόδιο του δημοφιλέστατου τηλεοπτικού της σόου.

justin-bieber
Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα καταφθάσει αεροπορικώς στο σπίτι ενός τυχερού δωρητή και θα τραγουδήσουν ζωντανά μόνο για εκείνον

Βεβαίως, τα μετρητά, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που επιλέγουν οι διάσημοι για να συνδράμουν τους σκοπούς του ιδρύματος. Εκτός από την ελκυστικότατη προσφορά του Ντι Κάπριο και του Ντε Νίρο για την συμμετοχή ενός δωρητή στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, υπάρχουν κι άλλες πρωτότυπες προσφορές. Ο Τζάστιν Μπίμπερ, για παράδειγμα, θα επισκεφθεί στο σπίτι του έναν τυχερό , σε όποιο σημείο των ΗΠΑ κι αν διαμένει, και θα του τραγουδήσει ζωντανά ενώ ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Μπιλ Μάρεϊ έχουν δεσμευτεί να πάνε για γκολφ με δύο άτομα που θα επιλεγούν. Ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι πάλι θα παρακολουθήσει με έναν τυχερό δωρητή ποδοσφαιρικό αγώνα στο Τέξας!

 

matthew-mcconaughey
Ο Μάθιου Μακόναχι θα παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί με εκείνον ή εκείνη που θα επιλεγεί

 Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται πιο τσουχτερά πρόστιμα για τους απείθαρχους του Πάσχα

Νότια Κορέα: Γιατί ορισμένοι ιαθέντες εμφανίζονται αργότερα θετικοί στον Covid-191

Κορωνοϊός: Τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίζονται μετά την πανδημία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης