«Πώς να κρυφτείς απ΄ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα...»: Ο παραπάνω στίχος του Διονύση Σαββόπουλου επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, μέσα από το συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε μια ομάδα μαθητών της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ο Άγιος Παύλος».
Η Μαλβίνα, η Άννα, η Κατερίνα, ο Κωνσταντίνος, η Ελισσάβετ, ο Γιάννης, μαθητές όλοι τους της ηθοποιού Χρύσας Παπά, εκφράζουν τα συναισθήματα που νιώθουν όντας κλεισμένοι στα σπίτια τους και περνούν σε όλους μας ένα μήνυμα ελπίδας.
Όλα τα παιδιά είναι μαθητές της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Πάπά
Υπογραμμίζουν γεγονότα που οι ενήλικες, πολλές φορές ξεχνούν ή αρνούνται να δουν, όπως η αξία των μικρών πραγμάτων. Θυμίζουν πως πραγματικά μεγάλο πρόβλημα είναι μόνο η απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Εκφράζουν την βεβαιότητα πως αυτή η πανδημία ήρθε εξαιτίας κάποιων απαραίτητων πραγμάτων που αμελήσαμε να κάνουμε και μάς καλούν να την αντιμετωπίσουμε όλοι ως μια ευκαιρία για να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.
«Θα ‘ρθουν καλύτερες μέρες» λένε, όλοι μαζί, και ο καθένας ξεχωριστά, με μάτια που λάμπουν και χαμόγελα που ακτινοβολούν. Πώς είναι δυνατόν να μην τούς πιστέψουμε;
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.