Μίνως Μάτσας: «Σε οτιδήποτε τροφοδοτεί την ευαισθησία μας, πρέπει να του δίνουμε προσοχή»

Μίνως Μάτσας: «Σε οτιδήποτε τροφοδοτεί την ευαισθησία μας, πρέπει να του δίνουμε προσοχή»

Στο Ηρώδειο την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο βραβευμένος συνθέτης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία βασισμένη στα έργα του, ορχηστρικές συνθέσεις του από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο καθώς και μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του

XRVMA_MATSAS
Μ΄αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου. Μίλησε με ενθουσιασμό για την παρουσίαση του έργου του για πρώτη φορά στο Ηρώδειο και αναφέρθηκε στους συμμετέχοντες ερμηνευτές (Γ. Νταλάρας, Ελ. Ζουγανέλη,Κ. Τριανταφυλλίδης, Μ.Βασιλείου) αλλά και στη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Ο τίτλος της παράστασης είναι «Η μουσική αθέατη μέσα μας», ενας στίχος απο ποίημα του Οδ. Ελύτη. Βεβαίως αναφέρθηκε και στις ανείπωτες καταστροφές που συμβαίνουν στη χώρα μας και είπε χαρακτηριστικά ότι ζούμε την εκδίκηση της φύσης για όσα έχει κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος. Αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα που ήταν η πρώτη του συνεργασία σαν συνθέτης τραγουδιών.

Στο τέλος του podcast ακούστε από αυτή την πρώτη συνεργασία το τραγούδι «Καράβια στη στεριά» σε μουσική δική του, στίχους του Μιχ.Γκανά και ερμηνεία του Γ. Νταλάρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης