Τα μεγαλύτερα μυστικά της μαγειρικής

Τα μεγαλύτερα μυστικά της μαγειρικής

Παρακολούθησε τις γευστικές προτάσεις των διάσημων σεφ όπως οι Nigella Lawson, o Jamie Oliver και η Martha Stewart και μάθε τα μυστικά τους, στο Vodafone TV

martha1

Sponsored Content

Το φαγητό έχει τη δύναμη να φωτίσει ακόμη και την πιο σκοτεινή μας ημέρα, ισχυρίζεται η Nigella Lawson, η επιτομή της μοντέρνας γυναίκας που μέσα από τα βιβλία της και τις εκπομπές μαγειρικής,  βροντοφώναξε ότι η γεύση είναι απόλαυση, γλέντι, έρωτας, η χαρά της ζωής. Το κοινό της, τηλεοπτικό και αναγνωστικό, μεγάλο. Είναι η γυναίκα που μαζί με τον Jamie Oliver και την Martha Stewart αποτελούν μια πολύ ισχυρή επιδραστική τριάδα στον χώρο της γαστρονομίας. Διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά με το ίδιο πάθος για κάθε τι νόστιμο!

Τι είναι το λοιπόν το φαγητό για τον καθένα από αυτούς, πόσο νόστιμη μπορεί να είναι μια εύκολη συνταγή και ποια υλικά δίνουν γεύση στην καθημερινότητά μας; Οι απαντήσεις δίνονται στη νέα κατηγορία
Something΄s cooking, που εγκαινιάζεται αυτόν τον μήνα στο Vodafone TV, με ντοκιμαντέρ και σειρές ντοκιμαντέρ που πάνε τη μαγειρική ένα βήμα παραπέρα, και δίνουν νόστιμες ιδέες για εσάς και τους αγαπημένους σας. Και, ακόμη καλύτερα, είναι διαθέσιμα on demand για να τα παρακολουθήσουμε όποια στιγμή θέλουμε.


Μη σταματάς να μαγειρεύεις

Κλείσιμο
IMG_9708_35

Η Nigella Lawson μοιράζεται την τελετουργία της κουζίνας της στο  Eat, Cook, Repeat και αποκαλύπτει ότι η έμπνευση πίσω από τις συνταγές της προέρχεται από τη συλλογή της με vintage βιβλία μαγειρικής αλλά και την ανταλλαγή ιδεών στα social media.

Nigella: Eat, Cook, Repeat I Vodafone TV

Ψήνει ψωμί, φτιάχνει τραγανό, τηγανητό κοτόπουλο, ετοιμάζει τούρτα με σοκολάτα και φιστικοβούτυρο και μάς φτιάχνει την όρεξη.


Κάν΄ το σαν τον Oliver

4B6A3101

Ο Jamie Oliver έχει τεράστιο επικοινωνιακό χάρισμα, είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και δεν διστάζει να μαλώσει από οθόνης όσους μασουλάνε junk food στον καναπέ τους. Το πάθος του για τη γεύση τον έχει οδηγήσει στην εξερεύνηση διαφορετικών γαστρονομικών φιλοσοφιών και πολιτισμών, από τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας μέχρι τις vegan συνταγές. Στο Jamie Cooks Italy, μια μοναδική ταξιδιωτική σειρά γαστρονομίας, ο Jamie Oliver αναζητά τους πιο εμπνευσμένους μάγειρες της Ιταλίας για να μας αποκαλύψει τις συνταγές πίσω από υπέροχα ιταλικά πιάτα που μπορούμε κι εμείς να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας, σε χρόνο ρεκόρ. Ένα οδοιπορικό σε πανέμορφα τοπία, με συναρπαστικές συνταγές, σε μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε, ειδικά εάν είστε λάτρεις του ιταλικού φαγητού.

Jamie Cooks Italy I Vodafone TV


Εάν πάλι θέλετε να γνωρίσετε πόσα εκπληκτικά πιάτα μπορείτε να φτιάξετε με τα λαχανικά, αρκεί να παρακολουθήσετε το Ultimate Veg. Ο ενθουσιασμός του Oliver για την vegan κουζίνα, είναι μεταδοτικός.

Jamie Oliver Ultimate Veg I Vodafone TV


Ξεκίνα το ψήσιμο
H Martha Stewart, η βασίλισσα της οικιακής οικονομίας, η γκουρού του καλού γούστου και του lifestyle, στη σειρά Martha Bakes δημιουργεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις καλύτερες γλυκές και αλμυρές συνταγές στο σπίτι. Ψήνει τάρτες, μπισκότα και υπέροχα κέικ, και μέσα από τις συμβουλές της μάς δίνει την αυτοπεποίθηση να φτιάξουμε λαχταριστά πιάτα από το μηδέν. Η γνώση της, βασισμένη σε πολλά χρόνια εμπειρίας και προσωπικής έρευνας είναι αναμφισβήτητη και μετατρέπεται σε αξεπέραστη νοστιμιά. Στην κουζίνα της Stewart συμβαίνουν γευστικά θαύματα!

Martha Bakes I Vodafone TV


Info
Tο Vodafone TV είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO σε ένα μέρος.

Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με κλασικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+.

Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 και 200 ΔΩΡΟ το Vodafone TV με το Disney+ και την ΗΒΟ μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης