Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά οι δύο τελευταίες sold out παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριάστο θέατρο «Άλσος» που είχαν μεταφερθεί στις 6 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα Δεδομένης της κατάστασης με τα κρούσματα και της παράτασης των μέτρων της Πολιτικής Προστασίας τα δυο τελευταία μουσικά βράδια της «Ταράτσας» με καλεσμένους τους Καίτη Γαρμπή-Δημήτρη Μεντζέλο & Χρήστο Νικολόπουλο-Σταμάτη Κραουνάκη ακυρώνονται.
Όσοι έχουν πληρώσει τα εισιτήρια τους με κάρτα θα τους επιστραφούν αυτόματα στην κάρτα τους εντός λίγων ημερών. Όσοι έχουν πληρώσει με μετρητά θα πρέπει να αποστείλουν email στο dora421@gmail.com για να τους γίνει η κατάθεση του αντιτίμου.
Στο email θα πρέπει να αναγράφουν το όνομα του δικαιούχου, τον αριθμο λογαριασμου, την τράπεζα καθώς και τον αριθμό παραγγελίας. Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από το ταμείο του Θεάτρου, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ταμείο στα τηλ: 2108831487 & 2108227471 για να τους ενημερώσουν πότε να περάσουν να τα παραλάβουν.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.