Η «Ταράτσα του Φοίβου» επαναλειτουργεί στο Πεδίον του Άρεως

Η «Ταράτσα του Φοίβου» επαναλειτουργεί στο Πεδίον του Άρεως

Από τις 23 Ιουλίου, με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

Φοιβος_-_covid_19
Παρά το γεγονός ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες είχαν πάρει πέρσι την απόφαση να τελειώσουν πανηγυρικά την «Ταράτσα» και να προχωρήσουν σε άλλα εναλλακτικά σύμπαντα της αρεσκείας τους, η πραγματικότητα και κυρίως ο κορωνοϊός είχαν άλλα σχέδια. Οπότε επιστρέφουν, από τις 23 Ιουλίου, στον τόπο του εγκλήματος.

Μόνο που για να είναι απολύτως ασφαλείςαποφάσισαν να αλλάξουν χώρο και να μεταφέρουν το χειροποίητο πολυθέαμά τους στο πολύ μεγαλύτερο «Άλσος» στο οποίο θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις, αλλά και η παράδοση του αναψυκτηρίου όπως την δίδαξε εκεί ο Γιώργος Οικονομίδης.

Η φετινή παράσταση φιλοδοξεί να γίνει ένα είδος προ-εμβολίου, αφού έχει παρατηρηθεί πως ο κορωνοϊός πάσχει από μεγαλομανία και έλλειψη χιούμορ, όπως όλοι όσοι κυκλοφορούν με κορώνα και τους αρέσει να εξαπλώνονται.

Ο Φοίβος, λοιπόν, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris θα αναλάβουν να γελοιοποιήσουν τόσο τον ηγεμόνα απ’τη Γουχάν, όσο κι εμάς τους φοβισμένους υπηκόους του με μουσική, κωμωδία και μαγεία από την αρχή.

Με το σκηνοθετικό γάντι του Άγγελου Τριανταφύλλου, τους απειλητικότερους από τον ιό μουσικούς Ντούβα, Χριστοδούλου, Σότο και Παντέλη, τα βίντεο του Μακρή, τα εικαστικά της Μυρτώς Δεληβοριά, τον ήχο του Πετρόλια, τα σκηνικά και τα κοστούμια των Στρούλια-Φαληρέα, τα φώτα του Τσεβρένη, την ονειρική παραγωγή της Prospero και την πατρική επιχειρηματική επίβλεψη των Μαροσούλη-Κοταρίδη η «Ταράτσα» είναι εκτάκτως πίσω για 9 μόνο Πέμπτες.


ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

23 & 30/7
Κλείσιμο
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

VASSILIKOS


ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
6 /8

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

27/8

ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ

IDRA KAYNE

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

3/9

ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ

IDRA KAYNE

10/9

ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

17/9

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

POLKAR



24/9

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΤΖΕΛΟΣ



ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1/10

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης