Δεν τα κατάφερε τελικά ο δεύτερος αστυνομικός που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από το τροχαίοπου είχε το περασμένο Σεπτέμβρη. Όπως γράφει τοonlarissa.grο άτυχος αστυνομικός Αντώνης Νίκου με καταγωγή από το Μικρό Ελευθεροχώρι Ελασσόνας είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, είχε θωρακικές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μηριαίο κάταγμα και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.
Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας