Τι «παίζει» σήμερα;

Συναυλίες, παραστάσεις και εκθέσεις

Delivorias
Ο Φοίβος Δεληβοριάς  θα βρίσκεται απόψε στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για πρώτη φορά με την παρουσία περιορισμένου κοινού μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Θα παρουσιάσει μια επιλογή από τα πιο γνωστά του τραγούδια μαζί με ολοκαίνουργια κομμάτια από τον νέο του προσωπικό δίσκο. Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα. Στις 21.00.

Οι Opera Chaotique σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό event κάτω από τα άστρα, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Το κοινό εκτός από το live θα έχει την ευκαιρία και την τύχη να παρατηρήσει τον καλοκαιρινό ουρανό από το Τηλεσκόπιο Δωρίδη στην Πνύκα και τον πλανήτη Δία που θα ανατέλλει μετά την μουσική παράσταση. Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών, Θησείο, Αθήνα. Στις 21.15.

Η θεατρική ομάδα Νοκ-Άουτ παρουσιάζει την κωμωδία ανατροπών «Το Πρόβατο». Παίζουν οι Κωνσταντίνα Δαούτη, Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος, Γιώργος Ημέρης, Λεωνίδας Μικρόπουλος, Γιάννης Ντάσιος. Θέατρο Χυτήριο - Αυλή, Ιερά Οδός 44, Γκάζι. Στις 22.30.

Την έκθεση γλυπτικών εγκαταστάσεων-performance της Ιωάννας Πλέσσα «Εξαΰλωση», φιλοξενεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού / σκηνογράφου / ενδυματολόγου Ιωάννας Πλέσσα με γλυπτικές εγκαταστάσεις, video-τεκμήρια των έργων και μια performance. Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων, Βασ. Σοφίας - Πάρκο Ελευθερίας. Από 12.00 έως 19.00. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Ελευθερία Αρβανιτάκη στο protothema.gr: Ο Τσιόδρας αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή

Προς υλοποίηση σχέδιο για ανάπλαση της Πειραϊκής και προστασία Θεμιστόκλειου τείχους

Άρθρο των New York Times για την Αγία Σοφία: «Παγκόσμια ανησυχία, κινδυνεύουν τα ψηφιδωτά του ναού»










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης