Μικροί αρχιτέκτονες στην Καλλιθέα

Μικροί αρχιτέκτονες στην Καλλιθέα

Εργαστήρι από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

ergastiri
Μήπως αρέσει του παιδιού σας να χτίζει, να σχεδιάζει και να κατεδαφίζει;

Μήπως θέλει να γίνει αρχιτέκτονας;
Δώστε του την ευκαιρία να γνωρίσει το αντικείμενο της αρχιτεκτονικής και να σχεδιάζει μαζί με άλλα παιδιά σπίτια και γιατί όχι; Μία πόλη των ονείρων του.

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνει, από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο έως τον Δεκέμβριο (ώρες 9:30-11:00), κύκλο εργαστηρίων αρχιτεκτονικής με την αρχιτέκτονα Σοφία Παπαδοπούλου. Το εργαστήρι, που απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 7 έως 11 ετών, θα υλοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης, Καλλιθέα).

Στόχος του εργαστηρίου είναι, μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού, οι μικροί φίλοι να έρθουν σε επαφή με έννοιες όπως «χτίζω», «σχεδιάζω», «κατεδαφίζω», «ανασυνθέτω». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως το χαρτί, να σχεδιάσουν την «ιδανική πόλη» του μέλλοντος.

Η συμμετοχή στον κύκλο εργαστηρίων είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για την οριστικοποίηση της εγγραφής απαραίτητη η παρουσία στο πρώτο εργαστήρι.

Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 210 373 9651-2 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00) και να επισκεφτείτε τη σελίδα piop.gr.

Για περισσότερες ιδέες για βόλτες με παιδιά στην Αθήνα αλλά και ακόμα παραπέρα, «ταξιδέψτε» με τον «ταξιδιωτικό οδηγό» για οικογένειες mamakita.gr κι ακολουθήστε τη σελίδα Μαμά Κοίτα Ταξίδια με παιδιά facebook.com/mamakita.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης