Το φεστιβάλ των ιδανικών!

Το φεστιβάλ των ιδανικών!

Το Fall Festival παρουσιάζεται ξανά και ενώνει νέους καλλιτέχνες

Το φεστιβάλ των ιδανικών!
Το Φεστιβάλ Τέχνης και Δημιουργίας -γνωστό και ως Fall Festival-παρουσιάζεται και φέτος στο κοινό -μετά την επιτυχημένη περσινή του εμφάνιση- και τιτλοφορείται ως "The Art Exhibition Project" με σκοπό να ενώσει νέους καλλιτέχνες, επιστήμονες και ερευνητές μέσα από την τέχνη και την δημιουργία.

Η ιδέα της υλοποίησης προέρχεται από μια ομάδα εθελοντών νέων οι οποίοι έχοντας ως πρότυπο τους θεσμούς της φιλίας και της τέχνης, δημιούργησαν το Φεστιβάλ θέλοντας να ενώσουν νέους ανθρώπους μέσα από την παρουσίαση των έργων τους και την εικαστική τους άποψη.

Όπως διαβάζουμε στην σελίδα στο facebook
: «Σκοπός και στόχος του Φεστιβάλ είναι όλοι οι Δημιουργοί να έρχονται σε επαφή και να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες πάνω σε μια συλλογική λογική δράσης και αντίδρασης, αλληλεπίδρασης, αλληλοϋποστήριξης και αλληλοκατανόησης, ενώ ταυτόχρονα να παρουσιάζονται στο κοινό μέσα από το έργο τους».

Κλείσιμο
Στην εικαστική έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 40 καλλιτέχνες, μουσικοί, ηθοποιοί, φωτογράφοι και λογοτέχνες οι οποίοι θα συστηθούν (κάποιοι για πρώτη φορά) στο κοινό παρουσιάζοντας έργα τους θέτοντας έτσι την αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεις.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-25-26 Νοεμβρίου στον χώρο KINONÓ στο Κουκάκι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης