Αυτό είναι το «όπλο» του Λεμπ στο WTCC

Αυτό είναι το «όπλο» του Λεμπ στο WTCC

Σας το είπαμε από χθες όταν σας παρουσιάσαμε το video-teaser, ήρθε η ώρα και για την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Citroen: το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσει στην “επίθεσή” της στο WTCC θα είναι το C-Elysée!

Αυτό είναι το «όπλο» του Λεμπ στο WTCC
Η αποκάλυψη ήρθε ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας ότι θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού του 2014 και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που ετοιμάζονται από την FIA για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

«Η επιλογή του C-Elysée για το WTCC, αντανακλά ξεκάθαρα την προσήλωση μας στο να χρησιμοποιούμε τους αγώνες και σαν ένα μέσο ενίσχυσης των εμπορικών μας προσπαθειών. Με αγώνες στο Μαρόκο, την Κίνα και τη Ρωσία, το πρόγραμμα του WTCC το καθιστά ένα πραγματικά διεθνές αγωνιστικό γεγονός, στοιχείο που επηρέασε την απόφαση μας να επιλέξουμε το C-Elysée», δήλωσε ο επικεφαλής της Citroën, Φρεντρίκ Μπανζέ.

Κλείσιμο
Κοινώς επιβεβαίωσε αυτά που γράφαμε χθες, πως οι Γάλλοι θα επιλέξουν το συγκεκριμένο μοντέλο για να το “βοηθήσουν” να πουλήσει.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης