Tα ηλεκτρικά Porsche E!

Tα ηλεκτρικά Porsche E!

Πρόσφατα η Porsche παρουσίασε τρία ηλεκτρικά πρωτότυπα Boxster E στην διοργάνωση Michelin Challenge Bibendum επιβεβαιώνοντας πως η γερμανική εταιρία βλέπει πολύ σοβαρά το θέμα της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασε δύο εναλλακτικά σενάρια...

Tα ηλεκτρικά Porsche E!
Πρόσφατα η Porsche παρουσίασε τρία ηλεκτρικά πρωτότυπα Boxster E στην διοργάνωση Michelin Challenge Bibendum επιβεβαιώνοντας πως η γερμανική εταιρία βλέπει πολύ σοβαρά το θέμα της ηλεκτροκίνησης.
Μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασε δύο εναλλακτικά σενάρια όπου στο ένα υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες, από ένας σε κάθε άξονα.
Η διάταξη αυτή προσφέρει κίνηση στους τέσσερις τροχούς και η συνδυασμένη ισχύς φτάνει τους 245 PS και η ροπή τα 540 Nm. Η επιτάχυνση για τα 0-100 km/h πετυχαίνεται σε 5,5 sec ενώ η τελική φτάνει τα 200 km.

Κλείσιμο
Η άλλη εκδοχή που αφορά τα υπόλοιπα δύο πρωτότυπα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα και η κίνηση μεταφέρεται μόνο στους πίσω τροχούς.  Η ισχύς είναι 122 PS και 270 Nm, τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 9,8 sec και η τελική αγγίζει τα 150 km/h.
Τα τρία πρωτότυπα εξοπλίζονται με μπαταρίες λιθίου 29 kW και προσφέρουν αυτονομία 170 km με μία μόνο φόρτιση. Επίσης, διαθέτουν κεραμικά δισκόφρενα με δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας, ηλεκτρική λειτουργία του συστήματος κλιματισμού, μέχρι και σύστημα τεχνητού ήχου ώστε οι επιβαίνοντας να μην στερούνται την απόλαυση μίας αυθεντικής Porsche!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης