Video: Οι τετρακίνητες Porsche 911 Carrera 4 GTS

Video: Οι τετρακίνητες Porsche 911 Carrera 4 GTS

Τι και αν του χρόνου περιμένουμε τη νέα γενιά 911. Οι γερμανοί στην Porsche συνεχίζουν να ανανεώνουν την γκάμα του μοντέλου τους με νέες εκδόσεις προσθέτοντας τετρακίνηση στην 911 GTS. Πέρυσι στο Παρίσι είχε παρουσιασθεί η πισωκίνητη έκδοση και τώρα...

Νομ. Πειραιά: Κατασχέθηκαν  48,6 τόνοι ακατάλληλων   κατεψυγμένων κρεάτων
Video: Οι τετρακίνητες Porsche 911 Carrera 4 GTS

Τι και αν του χρόνου περιμένουμε τη νέα γενιά 911. Οι γερμανοί στην Porsche συνεχίζουν να ανανεώνουν την γκάμα του μοντέλου τους με νέες εκδόσεις προσθέτοντας τετρακίνηση στην 911 GTS.
Πέρυσι στο Παρίσι είχε παρουσιασθεί η πισωκίνητη έκδοση και τώρα η εταιρία ανακοινώνει την 911 4 GTS που θα διατίθεται στις coupe και cabrio εκδόσεις. Θα εξοπλίζεται με τον γνωστό εξακύλινδρο κινητήρα των 3,8 lt που αποδίδει 408 PS και 420 Nm ροπής.

Την μετάδοση αναλαμβάνει μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ προαιρετικά υπάρχει και το αυτόματο PDK επτά σχέσεων. Στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε 4,6 sec και στα 4,8 sec για την cabrio.
Το PDK βελτιώνει τους χρόνους κατά 0,2 sec σε κάθε έκδοση αντίστοιχα και παρόλο που η τετρακίνητη 911 GTS προσφέρει περισσότερη πρόσφυση είναι περίπου μισό δευτερόλεπτο πιο αργή από την πισωκίνητη.

Το σύστημα PTM διαχειρίζεται ηλεκτρονικά το σύστημα τετρακίνησης και την μετάδοση ενός μέρους της ροπής στους εμπρός τροχούς δίχως όμως η 911 4 GTS να απολέσει τα πισωκίνητα χαρακτηριστικά της. Μάλιστα στο πίσω άξονα υπάρχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
Οι πωλήσεις της 911 Carrera 4 GTS στην γερμανική αγορά ξεκινούν τον Ιούλιο με τις τιμές να αρχίζουν από 111.956 ευρώ ηια την Coupe και από 122.071 για την Cabrio.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης