H κλασική Alfa Romeo Spider γίνεται ηλεκτρική

H κλασική Alfa Romeo Spider γίνεται ηλεκτρική

Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πολύ πιθανό να δώσει μια νέα ζωή σε κλασικά μοντέλα όπως η Alfa Romeo Spider καθώς μια ιταλική εταιρία έχει στα πλάνα της την μετατροπή τους σε ηλεκτρικά

Garage-Italia-Duetto456776543_2
Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που ήδη υπάρχουν και αφορούν την χρήση δημοφιλών κλασσικών μοντέλων ως βάση για την μετατροπή σε αμιγώς ηλεκτρικά. Τέτοια παραδείγματα έχουμε δει από την Garage Italia Customs η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως έχει στα άμεσα πλάνα της ένα ακόμα σχέδιο που σίγουρα θα ξεσηκώσει τους alfisti.
Πρόκειται για την ηλεκτρική απόδοση της κλασικής Alfa Romeo Spider η οποία θα ονομάζεται Garage Italia Duetto Icon-e. Σύμφωνα με την εταιρία το αυτοκίνητο θα διατηρεί την γοητευτική κλασσική εξωτερική εμφάνιση όμως κάτω από αυτή θα υπάρχουν πολλές περισσότερες επεμβάσεις πέραν της τοποθέτησης της ηλεκτρικής μονάδας αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνουν αρκετές ενέργειες για την βελτίωση και την ενίσχυση του πλαισίου.

Από εκεί και πέρα τα περισσότερα αισθητικά στοιχεία θα παραμείνουν αμετάβλητα ενώ τα σχέδια που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν πως περισσότερες αλλαγές θα υπάρχουν στο εσωτερικό στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας αλλά και της εργονομίας. Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην κεντρική κονσόλα εξακολουθεί να υπάρχει ο χαρακτηριστικός διαγώνιος επιλογέας σχέσεων κάτι που φυσικά δεν θα περιμέναμε από ένα ηλεκτρικό μοντέλο χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων. Προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση του φυσικού μοντέλου για να διαπιστώσουμε και το βάθος των επεμβάσεων της Garage Italia Customs στο αειθαλές ιταλικό roadster καθώς και να μάθουμε τις προδιαγραφές του για τις οποίες μέχρι στιγμής η εταιρία κρατά άκρα μυστικότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης