Το νέο αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ

Το νέο αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ

Η νέα ταινία του πιο διάσημου πράκτορα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, του αγαπημένου μας Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Bond 25» βρίσκεται ήδη σε διαδικασία γυρισμάτων και φυσικά είμαστε περίεργοι να δούμε ποια θα είναι τα αυτοκίνητά του.

James_Bond_Land_Rover_Defender_Series_III__3_-chariatis-1000a
Σύμφωνα με πηγές μέσα από την εταιρεία παραγωγής ΕΟΝ, ο θρυλικός πράκτορας, που για ακόμη μία ταινία τον ενσαρκώνει ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρέιγκ, θα οδηγεί μία ηλεκτρική Aston Martin Rapide E, αν και οι πρώτες φωτογραφίες τον δείχνουν πίσω από το τιμόνι ενός παλιού Land Rover Series III. Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο της ταινίας, ο πράκτορας απολαμβάνει την συνταξιοδότησή του στην Τζαμάικα και πιθανότατα κυκλοφορεί με το συγκεκριμένο όχημα. Η Jaguar Land Rover ήδη έχει ανακοινώσει την συνεργασία της στη νέα ταινία, κάτι που έχει ξεκινήσει από το 2002 και την ταινία «Die Another Day», όταν η εταιρεία βρισκόταν ακόμα υπό την κατοχή της Ford. Επίσης έχει επισημοποιηθεί και η συμμετοχή της Aston Martin, χωρίς όμως να έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με το εάν θα προμηθεύσει ή όχι την παραγωγή με τις Rapide E.

Να αναφέρουμε ότι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής φίρμας παρουσιάστηκε επίσημα στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Βασισμένη στην έκδοση Rapide, η νέα Rapide E διαφοροποιείται κυρίως στον κινητήρα, καθώς αντί του V12 μηχανικού συνόλου των 6,0 λίτρων έχουν τοποθετηθεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύς 600 PS και ροπής 96,8 kgm, που στέλνουν την ισχύ στους πίσω τροχούς. Παράλληλα, υπάρχει μία μπαταρία ιόντων λιθίου 65 kWh που προσφέρει αυτονομία 320 km, ενώ η φόρτισή της γίνεται μόλις σε 3 ώρες σε δίκτυο ταχυφορτιστή. Να αναφέρουμε τέλος ότι η νέα Rapide E θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της Aston Martin στο St Athan της Ουαλίας σε μόλις 155 κομμάτια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης