Φέτελ: Έχουμε δρόμο ακόμη!

Φέτελ: Έχουμε δρόμο ακόμη!

O παγκόσμιος πρωταθλητής έχει μόνο δυο μέρες δοκιμών ακόμη στο μονοθέσιο μέχρι την Αυστραλία και την πρεμιέρα στο Άλμπερτ Παρκ (16/3).

Φέτελ: Έχουμε δρόμο ακόμη!
Η χθεσινή μέρα στο Μπαχρέιν ήταν η καλύτερη από τις έξι πρώτες των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης για τη Red Bull. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να συμπληρώσει 59 γύρους πίσω από το τιμόνι της RB10 χωρίς  να κινηθεί ανταγωνιστικά.

Μιλώντας μετέπειτα στους δημοσιογράφους που βρίσκονται ολημερίς έξω από τα πιτ της Red Bull, τόνισε: «Δε μπορώ να πω τίποτα για την προσπάθειά μας να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Υπάρχει ακόμη μεγάλη απόσταση. Δεν ξέρω τι κάνουν οι υπόλοιποι αλλά ο σημερινός αριθμός γύρων που συμπληρώσαμε δείχνει πως κάναμε το πρώτο βήμα εμπρός. Προσπαθούμε να μάθουμε ότι μπορούμε σε κάθε γύρο παρότι η ποιότητα των γύρων κάποιες φορές δεν είναι αυτή που θέλουμε. Το πιο σημαντικό για μας είναι να διανύουμε χιλιόμετρα. Είναι σημαντικό να μπορείς να ελέγξεις το μονοθέσιο, την αξιοπιστία του, έχουμε όμως πολλή δουλειά ακόμα. Πήρα πραγματική αίσθηση από τη δυναμική της RB10 κι αυτή ήταν θετική. Έχουμε όμως δρόμο ακόμα. Οι δύο τελευταίες ημέρες ήταν πολύ χρήσιμες. Ελπίζω ο Ρικιάρντο να συνεχίσει έτσι και να κάνει πολλά χιλιόμετρα τις δυο τελευταίες μέρες».

Οι δοκιμές συνεχίζονται σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο στην πίστα του Μπαχρέιν.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής ο Ντανιέλ Ρικιάρντο με την RB10 είναι στην 8η θέση των χρόνων έχοντας συμπληρώσει 13 γύρους.



O Σεμπάστιαν Φέτελ οδηγεί χτες την RB10 στο Μπαχρέιν και στην πίστα BIC. Η απουσία του χρωματιστού διακριτικού από τα ελαστικά της Pirelli καταδεικνύει πως ο Γερμανός χρησιμοποιεί την πειραματική σκληρή γόμα ειδική για κρύες συνθήκες (winter hard) που η Pirelli παρουσίασε στη Χερέθ και οι ομάδες ζήτησαν να δοκιμάσουν και στο Μπαχρέιν. Είναι ο μόνος τύπος ελαστικών χωρίς σήμανση. Αυτό εξηγεί εν μέρει και την υστέρηση της RB10 σε απόλυτο χρόνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης