Ένας μήνας απομένει μέχρι τη στιγμή που η τρίτη γενιά του αυτοκινήτου πόλης της Renault θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα.
Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Twingo στην έκθεση της Γενεύης, την Τρίτη 4 Μαρτίου. Παράλληλα, η Renault θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση του Clio RS (πιθανώς θα φέρει το όνομα Gordini) αλλά και ένα νέο μέλος της οικογένειας κινητήρων Energy.
Στο νέο Twingo αλλάζουν σχεδόν τα πάντα. Θα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο και θα έχει τον κινητήρα πίσω. Ως γνωστόν μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το νέο smart forfour (θα κατασκευάζονται μαζί στο εργοστάσιο της Renault, στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας) και το μήκος του θα πλησιάζει τα 3,7 m. Υποψήφιοι κινητήρες είναι ο 3κύλινδρος turbo 0.9 με 90 PS και ο νέος turbo των 1,2 lt, απόδοσης 120 PS.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.