Νέο ηλεκτρικό από την Skoda

Νέο ηλεκτρικό από την Skoda

Η ηλεκτρική γκάμα της Skoda ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Elroq, ένα SUV που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα βρίσκεται κοντά στις διαστάσεις του Karoq.

Skoda_Elroq_Teaser
Είναι γνωστό από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ότι η τσεχική μάρκα προετοιμάζεται για το λανσάρισμα του ηλεκτρικού SUV Elroq, το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται επί ευρωπαϊκού εδάφους, στο πλαίσιο των τελικών δοκιμών εξέλιξης.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν, τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλούν για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Enyaq, στη γκάμα της Skoda και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον ηλεκτρικό διάδοχο του Karoq, είναι περιορισμένες.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα είναι ένα «ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο, μήκους περίπου 4,5 μέτρων» με «ευρύχωρο, πολύ πρακτικό εσωτερικό».
Το μοντέλο αναμένεται να πατήσει στην πλατφόρμα MEB και πιθανότατα θα μοιράζεται έναν αριθμό εξαρτημάτων με τα άλλα σύγχρονα ηλεκτρικά μοντέλα του VW Group.
Κλείσιμο
Αυτό σημαίνει ότι το Elroq μπορεί να έχει μια μπαταρία 62 kWh καθώς και έναν κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος, που αποδίδει 177 ίππους και 310 Nm ροπής. Επίσης, δεν θα αποτελούσε έκπληξη, μια πιο ισχυρή έκδοση με τετρακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης