Ιδού η τελευταία Bugatti Chiron παραγωγής

Ιδού η τελευταία Bugatti Chiron παραγωγής

H Bugatti ρίχνει την αυλαία στο hypercar μοντέλο της, Chiron. 

240113163652_Bugatti-Chiron-Final-4

Η Bugatti μόλις ολοκλήρωσε την παραγωγή της βασικής έκδοσης της Chiron με το συγκεκριμένο hypercar να ταξιδεύει στον Καναδά, προκειμένου να συναντήσει τον από πολλές απόψεις τυχερό ιδιοκτήτη του.

Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη Bugatti γίνεται συλλεκτική, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή της αξία και αυτή της μεταπώλησης, που θα γίνει λογικά μετά από κάποια χρόνια.

Η τελευταία Chiron προσαρμόστηκε μέσω του ειδικού προγράμματος Sur Mesure, για τον Καναδό πελάτη και αισθητικά ξεχωρίζει από τη μαύρη απόχρωση, εμπλουτισμένη με εντυπωσιακές χάλκινες πινελιές.

Η Bugatti παρουσίασε την Chiron το 2016 ως διάδοχο της Veyron, επιβεβαιώνοντας ότι θα παραχθούν μόλις 500 μονάδες. Ωστόσο, αυτή η σειρά 500 μοντέλων περιλαμβάνει και μεταγενέστερες εκδόσεις της Chiron, συμπεριλαμβανομένων των Sport, Pur Sport και Super Sport.

Η καρδιά του hypercar μοντέλου είναι ο τετραπλά υπερτροφοδοτούμενος W16 της Bugatti, χωρητικότητας 8,0 λίτρων, που αποδίδει 1.479 ίππους και 1.600 Nm ροπής.

Η παραπάνω εξωπραγματική ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, επτά σχέσεων, επιτρέποντας συγκλονιστικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα). 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης