Η κουπέ έκδοση του Genesis GV80

Η κουπέ έκδοση του Genesis GV80

Τα ανανεωμένα πολυτελή μοντέλα GV80 και GV80 Coupe που παρουσιάστηκαν στη Νότια Κορέα, χαρακτηρίστηκαν ως «σημαντικό ορόσημο» στο «ταξίδι προς την επιτυχία» της εταιρείας.

230928135459_genesis-gv80-2

Το Genesis GV80 Coupe είναι έντονα εμπνευσμένο από το ομώνυμο concept, που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2023. Διαθέτει πιο κομψή σχεδίαση από το αδερφάκι του SUV, με κυρτό πίσω άκρο και αεροτομή τοποθετημένη ακριβώς πάνω από τα πίσω φώτα.

Η Genesis υποστηρίζει ότι η πιο εμφατική σχεδίαση του Coupé, βοηθά στη «μεγιστοποίηση της πρακτικότητας και του σπορ χαρακτήρα με ένα ξεχωριστό πακέτο σχεδίασης».

Ένα ενεργό πτερύγιο αέρα έχει συνδυαστεί με τέσσερις μπροστινούς αεραγωγούς, οι οποίοι βελτιώνουν την ψύξη. Το GV80 Coupé μπορεί να επιλεγεί με ζάντες 20 ιντσών ή 22 ιντσών. Στο εσωτερικό, διαθέτει υλικά και σχέδια από άνθρακα, με προσαρμοσμένες ραφές ταπετσαρίας και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το GV80 SUV, εν τω μεταξύ, έχει αποκτήσει μια σχεδιαστική ανανέωση, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας μπροστινής μάσκας, πιο λεπτών προβολέων και αρκετές αναβαθμίσεις εσωτερικού. Η καμπίνα του SUV λαμβάνει ένα τεράστιο σύστημα infotainment 27 ιντσών, με δορυφορική πλοήγηση και αναπαραγωγή βίντεο, ενώ υπάρχουν και επιφάνειες αφής για τη ρύθμιση του κλιματισμού.

Υπάρχει επίσης δίχρωμο τιμόνι και κορυφαία υλικά από ξύλο, δέρμα και αλουμίνιο, στην κεντρική κονσόλα.

Και στα δύο μοντέλα, οι οδηγοί έχουν πρόσβαση σε έναν ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου, μια μεγαλύτερη ποτηροθήκη για την κεντρική κονσόλα και έναν περιστροφικό επιλογέα, για να συντονίσουν το ραδιόφωνο ή να ρυθμίσουν την ένταση του ήχου.

Το GV80 SUV έρχεται με μια επιλογή από δύο κινητήρες: έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και 299 ίππων και έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων, με απόδοση 374 ίππων. Eίναι επίσης διαθέσιμο με αυτούς τους δύο κινητήρες, αλλά προσφέρει μια τρίτη, κορυφαία επιλογή: έναν υπερτροφοδοτούμενο υβριδικό 3,5 λίτρων, με 409 ίππους. Αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης περιλαμβάνει έλεγχο εκκίνησης, λειτουργία οδήγησης Sports+ και ρυθμιζόμενη απόκριση φρένων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης