Τα πρώτα σκίτσα του νέου Skoda Kodiaq

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Skoda Kodiaq

Η Skoda μας δίνει μία πρώτη γεύση από το νέας γενιάς Kodiaq, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

230927112132_skoda-kodiaq-skitso1

H αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέας γενιάς Kodiaq έχει αρχίσει και η Skoda κυκλοφόρησε τα πρώτα σκίτσα που αποκαλύπτουν την εξωτερική και άκρως επιβλητική εμφάνιση του αμαξώματος.

Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία ξεχωρίζει η επιβλητική μάσκα, οι τετράγωνοι θόλοι των τροχών, ένας συμπαγής πίσω προφυλακτήρας, οι προβολείς TOP LED Matrix δεύτερης γενιάς με κρυστάλλινα σχεδιαστικά στοιχεία και η προαιρετική επένδυση κολόνας D σε μοναδικό φινίρισμα Dark Chrome.

Οι προβολείς TOP LED Matrix δεύτερης γενιάς κάνουν το ντεμπούτο τους στο Kodiaq, ενώ στο πίσω μέρος, μια χαρακτηριστική φαρδιά φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C εκτείνεται προς το κέντρο. Κάτω από αυτό, μια κόκκινη μπάρα συνδέει τα δύο πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ κεντρικά τοποθετημένο στην πίσω πόρτα με νέα γράμματα είναι και το λογότυπο της Skoda.

«Το ολοκαίνουργιο Kodiaq είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και δυναμικό, με εντυπωσιακά διακριτική εμφάνιση. Σύμφωνα με την αρχή  “η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία”, έχουμε ενσωματώσει τα πρώτα στοιχεία της μελλοντικής μας σχεδιαστικής γλώσσας. Η σχεδίαση όχι μόνο δίνει έμφαση στην πρακτικότητα, αλλά ενισχύει και την αεροδυναμική με το δυναμικό της σχήμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της τσέχικης μάρκας, Oliver Stefani.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης