Στα σκαριά το VW ID.3 GTX

Στα σκαριά το VW ID.3 GTX

H Volkswagen ετοιμάζει την πιο σπορ έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου ID.3.

230908103836_Volkswagen-ID_-X-prototypo_II

Το VW ID.3 σημειώνει μία αρκετά καλή εμπορική πορεία, με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να προβαίνει σε μία σειρά από αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις με σκοπό να το κάνει περισσότερο ελκυστικό ως αγορά.

Όπως όλα δείχνουν τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας έχουν μεγαλύτερα σχέδια για το αυτοκίνητο, όπως αποδεικνύεται. Αυτό σημαίνει ότι προγραμματίζουν τη δημιουργία και μιας σπορ έκδοσής του.

Ήδη έχουν εντοπιστεί τα μοντέλα δοκιμών του ID.3 GTX. Η Volkswagen μάς είχε προετοιμάσει για την ύπαρξή του ήδη από το 2021 όταν παρουσίασε το αντίστοιχο πρωτότυπο ID.X.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα οχήματα με τα οποία γίνονται οι δοκιμές εξέλιξης του ID.3 GTX είναι καμουφλαρισμένα στο εμπρός μέρος, στα μαρσπιέ και στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι πιο μικρή σε σχέση με το ID.3.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να αφορούν στα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοση GTX, αν και αναμένεται ότι θα διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα αποδίδουν περίπου 300 ίππους.

Το ID.3 GTX αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2024. Ωστόσο δεν είναι το μόνο σπορ αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της VW στην μικρομεσαία κατηγορία. Κι αυτό επειδή πριν από λίγες ημέρες η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά την εξέλιξη του ID. GTI, που ουσιαστικά θα αποτελεί ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Golf GTI.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης