Πως θα δείχνει η επόμενη BMW M5;

Πως θα δείχνει η επόμενη BMW M5;

Τα έντονα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα με τα οποία η BMW κάνει δοκιμές εξέλιξης στην νέα M5 έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συχνότερα στην περιοχή και την πίστα του Nürburgring-Nordschleife.

230613171127_BMW-X3-M-by-X-Tomi-render_I

Οι πληροφορίες για το αμάξωμα της νέας M5 είναι σχετικά λίγες και το καμουφλάζ των πρωτότυπων οχημάτων δεν επιτρέπει να αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειές του.

Ωστόσο, ο «X-Tomi» ο οποίος ειδικεύεται στη δημιουργία εικαστικών αποτυπώσεων των καινούργιων αυτοκινήτων, παρουσίασε το πως φαντάζεται ότι θα μοιάζει το νέο μοντέλο της BMW, βάσει των υπαρχόντων στοιχείων (αρχική φωτογραφία).

Σύμφωνα με τη δημιουργία του, η μάσκα του αυτοκινήτου είναι ευρεία και η συνέχεια της προς τον προφυλακτήρα σχηματίζει μια κυματοειδή μορφοποίηση. Χαμηλά στο κέντρο αυτού είναι οι αισθητήρες ραντάρ του συστήματος προειδοποίησης και ενημέρωσης του οδηγού και στις άκρες του οι αεραγωγοί.


Το καπό θυμίζει αυτό της M4 και οι θόλοι των τροχών είναι πιο εκτεταμένοι από αυτούς της Σειράς 5. Οι τροχοί του είναι μεγαλύτερης διάστασης και το σύστημα πέδησης δείχνει ενισχυμένο και ανάλογο της περίστασης.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του, η BMW δεν επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Το αναμενόμενο είναι να διαθέτει αυτόν της XM. Θυμίζουμε ότι το SUV μοντέλο έχει υβριδικής διάταξης σύστημα το οποίο αποτελείται από τον χωρητικότητας 4,4 λίτρων V8 twin-turbo που αποδίδει 489 ίππους και ένα ηλεκτροκινητήρα 197 ίππων. Η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του είναι 653 ίπποι και η μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή φτάνει τα 800 Nm.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης