Ανανέωση για τα Audi A6 και A7

Ανανέωση για τα Audi A6 και A7

H Audi φρεσκάρει τις δύο μεγάλες μπερλίνες της προσθέτοντας επιπλέον σχεδιαστικό στιλ και αναβαθμίζοντας το τεχνολογικό τους υπόβαθρο.

Audi_A6_A7__4_
Παρά το γεγονός ότι οι Audi προχωρά με φουλ τις μηχανές προς την ηλεκτροκίνηση, δεν αδιαφορεί και για τις κατηγορίες που την στήριξαν μέχρι σήμερα. Μεταξύ αυτών τα Α6 και Α7, δύο μοντέλα που αποτελούν σημαντικό μέρος των πωλήσεών της -και του εταιρικού της status- στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες μεγάλες αγορές.
Θέλοντας να ανανεώσει και τα δύο μοντέλα της η Audi προχωρά σε ένα σχετικά περιορισμένο facelift με αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο σαλόνι.
Το πρώτο πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο εξοπλισμός και για τα δύο αυτοκίνητα έχει απλοποιηθεί και αποτελείται πλέον από το πολύ τρεις μόνο επιλογές, ανάλογα με το μοντέλο: Basic, Advanced και S Line.
Οπτικά, οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν γίνει στο εμπρός και στο πίσω μέρος του κάθε αυτοκινήτου. Η μάσκα Singleframe της Audi έχει ανανεωμένη εμφάνιση και διαφορετικές αποχρώσεις και υλικά ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού: μαύρο ματ, σκούρο χρώμιο ή χρώμιο.
Υπάρχουν επίσης νέας σχεδίασης εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος, ενώ στο πίσω υπάρχει ένας μεγάλος διαχύτης και μία μεταλλική φάσα που τονίζει το πλάτος του κάθε οχήματος.
Κλείσιμο
Έχουν προστεθεί επίσης τα χρώματα του αμαξώματος με 12 συνολικά επιλογές και δύο καινούργιες αποχρώσεις. Οι τροχοί ξεκινούν από τις 17 ίντσες για τις βασικές εκδόσεις και φθάνουν έως και τις 21 ίντσες, οι περισσότερες εκ των οποίων σε σκούρες αποχρώσεις.
Στο εσωτερικό διατίθεται πλέον το Audi Virtual Cockpit ως στάνταρ εξοπλισμός, με μία οθόνη 12,3 ιντσών ανάλυσης Full HD. Υπάρχουν επίσης χειριστήρια στο τιμόνι, νέα υλικά σε επιλεγμένα σημεία (ανάλογα και την έκδοση) και πιο εξελιγμένο σύστημα εσωτερικού φωτισμού.
Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση και οι τιμές τους αναμένεται να είναι ελαφρά υψηλότερες σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα. Η διάθεσή τους στην Γερμανία έχει ξεκινήσει άμεσα και σιγά-σιγά θα φθάσουν και στις υπόλοιπες αγορές τις Ευρώπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης