Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Mercedes-Benz CLA

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Mercedes-Benz CLA

Η Mercedes αποκάλυψε την ανανεωμένη αισθητικά και τεχνολογικά CLA και στους δύο τύπους αμαξωμάτων με τους οποίους διατίθεται.

MERCEDES_CLA
Οι βασικές αλλαγές της ανανεωμένης CLA εντοπίζονται στο τροποποιημένο εμπρός μέρος με την επανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ πίσω αναγνωρίζεται από το διαφορετικό διαχύτη. Φυσικά, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν και νέα χρώματα για το αμάξωμα σε συνδυασμό με καινούργιας σχεδίασης ζάντες που ξεκινούν από τις 17 ίντσες.
Στο εσωτερικό με το χαρακτηριστικό σύμπλεγμα των ελεύθερων οθονών η στάνταρ διάταξη αποτελείται πλέον από μια οθόνη των 7,0 ιντσών και μια των 10,25 ιντσών. Από κει και πέρα υπάρχουν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά, ενώ έχει αναβαθμιστεί και ο βασικός εξοπλισμός, ενώ για τον προαιρετικό και για χάρη της διευκόλυνσης στην επιλογή έχουν γίνει πακέτα. Αναβαθμισμένο είναι φυσικά και το σύστημα infotainment MBUX.
H γκάμα των κινητήρων βενζίνης είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη. Οι βασικές εκδόσεις είναι και πάλι οι C 180 και C 180 d με τετρακύλινδρα σύνολα 1.332 και 1.950 κυβικών που αποδίδουν 136 και 116 ίππους αντίστοιχα. Η γκάμα περιλαμβάνει και την plug-in υβριδική CLA 250e με το σύνολο των 1.332 κυβικών και των 163 ίππων και ένα ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 218 ίππους, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία -η μπαταρία έχει ενεργειακή χωρητικότητα 15,6 kWh- κυμαίνεται από 71 έως και 82 χιλιόμετρα.
Όσο για τις Mercedes-AMG υπάρχουν και πάλι η CLA 35 4MATIC των 306 ίππων που έχει και αυτή ήπια υβριδική υποβοήθηση και η κορυφαία CLA 45 S 4MATIC+ με 421 ίππους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης