Έρχεται η Lamborghini Sterrato

Έρχεται η Lamborghini Sterrato

Η Lamborghini προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση της ιδιαίτερα ξεχωριστής έκδοσης Sterrato της Huracan που δίνει μια νέα διάσταση στο χαρακτήρα του ιταλικού supercar.

Lambo_huracan_sterrato
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διάφορες εκδόσεις των εικονικών supercars οι οποίες εστιάζουν στην περεταίρω αναβάθμιση της ταχύτητας και των ικανοτήτων τους στο δρόμο και την πίστα όπου θεωρούνται το φυσικό τους περιβάλλον. Η Lamborghini ωστόσο είναι έτοιμη να βγάλει στην παραγωγή μια ξεχωριστή έκδοση της Huracan που διαφέρει από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι στιγμής από την ιταλική φίρμα αλλά και από άλλους διάσημους κατασκευαστές.
Η Huracan Sterrato είναι μια ειδική έκδοση με αυξημένο ύψος από το έδαφος και σαφή εκτός δρόμου χαρακτηριστικά η οποία συνδυάζει τις χωρίς συμβιβασμούς ικανότητες ενός supercar με τη δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου.

Κατά πάσα πιθανότητα η παραγωγή θα είναι περιορισμένη σε ένα νούμερο από 500 έως 1.000 μονάδες και θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στο επόμενο δίμηνο να μάθουμε περισσότερα από επίσημες πηγές. Μέχρι τώρα, περιοριζόμαστε σε αυτά που μπορούμε να δούμε από το teaser οπτικό υλικό που έχει δώσει μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια η Lamborghini.
Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες το αυτοκίνητο έχει κάποια πρόσθετα φώτα LED σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει ως εικόνα από τα μοντέλα της Lamborghini. Η κίνηση του αυτοκινήτου σε έδαφος με χαλαρό χώμα και άμμο, φαίνεται να γίνεται μάλλον δυναμικά, προδίδοντας την ικανότητα του αυτοκινήτου να συμπεριφερθεί ως ικανό crossover.
Η απόσταση από το έδαφος του αμαξώματος είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με την απλή Huracan, ενώ το χαρακτήρα της Sterrato τονίζουν και τα έντονα τόξα πάνω από τους τροχούς. Αν και βασίζεται στην Huracan Evo, η Sterrato είναι βέβαιο ότι θα κοστίζει πολύ περισσότερο- έως και 80.000 ευρώ παραπάνω, ξεπερνώντας αρκετά το ψυχολογικό όριο των 300.000 ευρώ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης