Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Η ιταλική φίρμα ήδη δοκιμάζει στην πίστα του Φιοράνο την αγωνιστική έκδοση της 296 GTB, που αναμένεται να εμφανιστεί μέσα στο 2023.
Οι αγώνες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την εικόνα της Ferrari παγκοσμίως και προφανώς η εταιρεία του Μαρανέλο βασίζει πολλά στο συγκεκριμένο τομέα.
Η παρουσία της Ferrari δεν περιορίζεται στο «στίβο» της F1 αλλά έχει πολύ μεγάλη αξία και σε άλλα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Βάση των παραπάνω, οι Ιταλοί μηχανικοί έχουν προχωρήσει στις δοκιμές εξέλιξης της νέας Ferrari 296 GT3 στην ιδιόκτητη πίστα δοκιμών της μάρκας. Στο αμάξωμα το καμουφλάζ έχει περισσότερο να κάνει με το χρωματικό «μπέρδεμα» και λιγότερο με το οπτικό σύνολο σε ότι έχει να κάνει με την αεροδυναμική του αυτοκινήτου.
Η 296 GT3 χρησιμοποιεί μια μη υβριδική έκδοση του twin turbo V6 μοτέρ με χωρητικότητα 3,0 λίτρων της GTB, καθώς η ηλεκτρική υποβοήθηση δεν θα επιτρέπεται σύμφωνα με τους αγωνιστικούς κανονισμούς. Το μοντέλο θα ξεκινήσει να εμφανίζεται σε αγωνιστικές δραστηριότητες από το 2023, ως αντικαταστάτης των 488 GT3 και 488 GT3 Evo. Στο εμπρός μέρος διακρίνουμε ένα επανασχεδιασμένο κάτω μέρος, με κοίλη επιφάνεια κοντά στην άσφαλτο. Ευδιάκριτο είναι και το άνοιγμα-αεραγωγός στην οροφή του αμαξώματος, ενώ κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πίσω μέρος, διακρίνεται το αυξημένο μετατρόχιο.

Σε αντίθεση με την 296 GTB παραγωγής, ο κινητήρας δεν είναι ορατός, τα πίσω φτερά είναι πιο τονισμένα ορίζοντας μεγαλύτερο συνολικό πλάτος, ενώ διακρίνονται και οι περισσότερες οπές εξαερισμού σε όλο το αμάξωμα. Οι δύο στρογγυλοί σωλήνες της εξάτμισης ξεχωρίζουν, όπως και ο μεγάλος διαχύτης που «αγριεύει» περαιτέρω την εμφάνιση του αυτοκινήτου που έχει ως προορισμό τις διακρίσεις στις πίστες αγώνων ανά τον κόσμο.
