Πρόγραμμα Tailor Made από τη Ferrari

Πρόγραμμα Tailor Made από τη Ferrari

Στο πλαίσιο του προγράμματος Tailor Made για πελάτες που θέλουν να εξατομικεύσουν την εμφάνιση της Ferrari τους, η ιταλική φίρμα παρουσίασε μια SF90 Stradale και μια 812 Competizione με μοναδικό ύφος.

Ferrari_Tailor_MAde
Μια SF90 Stradale με στοιχεία εμπνευσμένα από το ηφαίστειο στο όρος Αίτνα της Ιταλίας και μια 812 Competizione σε χρώμα Blue Capri, είναι τα δύο από τα πέντε μοντέλα που θα ετοιμάσει η Ferrari για το 10ο Cavalcade, το road trip που γίνεται κάθε χρόνο και αφορά αυτοκίνητα και ιδιοκτήτες Ferrari.
Τα ξεχωριστά όσο και μοναδικά μοντέλα που θα δημιουργηθούν είναι μέρος του προγράμματος Tailor Made της Ferrari που είναι διαθέσιμο σε πελάτες που θέλουν να εξατομικεύσουν πραγματικά και να προσαρμόσουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να επέμβουν στην εξωτερική και όχι μόνο εμφάνιση , με μια σειρά από ιδιαίτερα υλικά και χρώματα για το φινίρισμα.

Η κόκκινη βαφή της SF90 Stradale είναι εμπνευσμένη από τη λάβα της Αίτνας με τις σκούρες γκρι επιφάνειες να είναι και αυτές παραπομπή στις πλαγιές του διάσημου ιταλικού ηφαιστείου. Το χρώμα ρέει μέσα στο όχημα, εμφανίζεται στο πάτωμα, στην κεντρική κονσόλα και στα καθίσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το κόκκινο στις δαγκάνες των φρένων είναι διαφορετικό.
Αντίστοιχα η 812 Competizione είναι βαμμένη στην απόχρωση Blue Capri η οποία είναι εμπνευσμένη από το μπλε της Μεσογείου που είναι βασικό στοιχείο της διαδρομής του Ferrari Cavalcade. Τα σημαντικά αξιοθέατα που συναντά η διαδρομή θα αποτελέσουν τη βάση για τον χαρακτήρα που θα αποτυπωθεί και στα πέντε μοντέλα του θα δημιουργηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης