Ένα Honda e για τον Max Verstappen

Ένα Honda e για τον Max Verstappen

Η κατάκτηση του τίτλου της F1 από τον Max Verstappen με το μονοθέσιο της Red Bull και κινητήρα Honda ενέπνευσε την εταιρία Innovate Composites να δημιουργήσει ένα άγριο Honda e αφιερωμένο στον Ολλανδό πρωταθλητή.

Honda_e_Bodykit__3_
Το φουσκωμένο Honda e στα χρώματα της Red Bull είναι ο τρόπος που βρήκε η εταιρία Innovate Composites για να τιμήσει τον Max Verstappen για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της F1.
Το body kit με το οποίο ντύθηκε το Honda e δίνει στο στυλάτο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο της Honda ένα άκρως δυναμικό και σχεδόν αγωνιστικό αέρα που σίγουρα θα κάνει αρκετούς να σκεφτούν πως ίσως η ιαπωνική εταιρία θα έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο για μια άγρια έκδοση παραγωγής του Honda e. Στην προκειμένη περίπτωση παραπάνω από ιδανικό δείχνει το δέσιμο της πιο δυναμικής εικόνας με τα χρώματα της Red Bull και των άλλων συνεργατών της ομάδας της F1, από το μονοθέσιο RBR F1 που οδήγησε στη νίκη ο Max Verstappen.

Κλείσιμο
Η βελτίωση έχει περιοριστεί αποκλειστικά στον οπτικό τομέα καθώς μηχανολογικά έχουν διατηρηθεί όλα τα γνωστά στοιχεία του Honda e και φυσικά ο ηλεκτροκινητήρας των 154 ίππων με 315 Nm ροπής όπως και η μπαταρία ιόντων λιθίου 35,5 kWh που παρέχει αυτονομία WLTP 220 χλμ.
Πάντως η Innovate Composites σχεδιάζει να κατασκευάσει περιορισμένο αριθμό του συγκεκριμένου body kit οπότε το επόμενο βήμα είναι να αναπαραχθούν όλα τα πάνελ του αμαξώματος σε ανθρακονήματα. Η τιμή δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά θα θέλαμε πολύ να δούμε ένα αναβαθμισμένο Honda e στους δρόμους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης