Carbest: Το αντίγραφο της Maybach

Carbest: Το αντίγραφο της Maybach

Συνέβη και αυτό. Ένα κιτ αμαξώματος μετατρέπει χωρίς κόπο τη Mercedes E-Class σε πιστό αντίγραφο της Maybach S-Class...

MercEMaybachKit-1

Η Mercedes E-Class ήταν πάντα ο μικρός αδελφός της S-Class . Αν και είναι αισθητικά πολύ κοντά, η S-Class είναι μεγαλύτερη και, πάνω απ ‘όλα, πιο πολυτελής αλλά και πολύ πιο ακριβή.


Το αστέρι της Mercedes, ανταγωνίζεται τη BMW Σειρά 7 και το Audi A8. Με την S-Class γίνεται σημείο αναφοράς, και με την Mercedes-Maybach ανεβάζει την πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο.
 Η Maybach S-Class έρχεται εξοπλισμένη με έναν ισχυρό κινητήρα V12 και απευθύνεται σε μια πολύ εξειδικευμένη πελατεία που μπορεί να δώσει εύκολα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να οδηγεί ένα αριστοκρατικό αυτοκίνητο με το status της Rolls-Royce.

Μια κινεζική εταιρεία βρήκε τη λύση για να καλύψει αυτό το κενό. Πρόκειται για την Carbest η οποία μέσω της Alibaba, της μεγαλύτερης εταιρείας διαδικτυακού εμπορίου της Κίνας, προσφέρει ένα κιτ για τη μετατροπή της E-Class σε Mercedes-Maybach S-Class. Τα πάντα βρίσκονται εκεί, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, της «μάσκας», ακόμη και των τελικών της εξάτμισης και του χρωμίου. Το καλύτερο είναι πως κοστίζει μόλις 955 ευρώ. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει τα πάντα.




Οι πελάτες, πρέπει να προσθέσουν τις ζάντες και τη δίχρωμη εξωτερική βαφή στην E-Class που θέλουν να μεταμορφώσουν.
 Φυσικά, οι πιο προσεκτικοί θα παρατηρήσουν, πως η E-Class είναι μικρότερη ή το λιγότερο πολυτελές εσωτερικό της. Το κιτ διατίθεται μόνο για τα μοντέλα 2016 έως το 2020.


Όταν η Maybach S-Class ξεκινά πάνω από τα 160.000 ευρώ στις ΗΠΑ,
 με ένα πολύ φθηνότερο μεταχειρισμένο μοντέλο E-Class (του 2016 ή 2017) κάνετε εμφάνιση, που θα συζητηθεί. Ήδη μια από τις πρώτες μετατροπές της Maybach E-Class εμφανίστηκε στην Ινδία και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Άλλωστε υπάρχουν χειρότεροι τρόποι να ξοδέψετε 950 ευρώ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης