Νέα έκδοση για το Toyota Camry

Νέα έκδοση για το Toyota Camry

Η Toyota τιμά τα 40 χρόνια παρουσίας του Camry δημιουργώντας μία ειδικά για την αγορά της Ιαπωνίας έκδοση με ονομασία «Black Edition».

200806133722_Toyota-Camry-Black-Edition-1
To premium σεντάν μοντέλο της φίρμας ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά τον Ιανουάριο του 1980, με την ονομασία Celica Camry και έκτοτε αποτελεί ένα από πιο εμπορικά επιτυχημένα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, ιδίως στις ΗΠΑ.

Το Toyota Camry Black Edition διαθέτει μία ξεχωριστή εμφάνιση, με κυρίαρχα στοιχεία την μοναδική χρωματική παλέτα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διχρωμίας αμαξώματος-οροφής (Attitude Black Mica). Επίσης, δεν λείπουν οι 18 ιντσών γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου, ενώ η εμπρός γρίλια και τα σπόιλερ είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα.
Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις, είτε σε κόκκινο, είτε σε μαύρο χρώμα, που ντύνουν τα θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, το κεντρικό υποβραχιόνιο, τα πλαϊνά των θυρών και το ταμπλό. Παράλληλα, η Toyota έχει εμπλουτίσει και το πακέτο εξοπλισμού των συστημάτων υποβοήθησης (Safety Sense), που διαθέτει αναγνώριση τυφλού σημείου, έλεγχο διερχόμενων πίσω αυτοκινήτων και ενεργό cruise control.
Κλείσιμο

H γκάμα των κινητήρων του επετειακού Camry Black Edition διαθέτει το υβριδικό σύνολο των 2,5 λίτρων που ήδη τροφοδοτεί τις υπόλοιπες εκδόσεις, με συνδυαστική ισχύ 178 ίππων και 221 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, ενώ υπάρχει και η έκδοση με το σύστημα τετρακίνησης E-Four.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης