Πώς να καβουρδίσετε ξηρούς καρπούς στα μικροκύματα

Πώς να καβουρδίσετε ξηρούς καρπούς στα μικροκύματα

Ανακαλύψαμε ένα εναλλακτικό τρόπο καβουρδίσματος των ξηρών καρπών

xiroi-karpoi
Ο ιδανικός τρόπος για να καβουρδίσετε ξηρούς καρπούς είναι ο φούρνος και το τηγάνι και σας έχουμε πει πως. Ωστόσο, πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα ακόμη tip καβουρδίσματος, αυτή τη φορά στο φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με το site The Kitchn, όπου ανακαλύψαμε το συγκεκριμένο tip, το καβούρδισμα στον φούρνο της κουζίνας απαιτεί πολύ χρόνο -συνυπολογίζοντας το χρόνο προθέρμανσης. Όσο για το τηγάνι, μπορεί να μην αναφέρουν κάτι σχετικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι κρίνοντας και από τη δική μας εμπειρία, αν δεν είσαι πάνω από το τηγάνι και αν δεν ανακατεύεις τακτικά, εύκολα μπορεί να καούν οι ξηροί καρποί. Συνεπώς, για να έχει κάποιος καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς πιο γρήγορα, η λύση που προτείνουν είναι ο φούρνος μικροκυμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης