Τα κρασιά του Πάσχα


Με το αρνί και το κατσίκι να πρωταγωνιστούν στα γιορτινά τραπέζια, το κόκκινο κρασί μοιάζει μονόδρομος. Ποιο κόκκινο όμως θα επιλέξουμε;

Colomba di Pasqua: πού θα βρούμε το ιταλικό πασχαλινό γλυκό στην Αθήνα

Μπορεί να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά μετά το επίσης ιταλικό πανετόνε που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια ιδίως τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως και η κολόμπα κατακτά σιγά-σιγά το ελληνικό κοινό.

Χειροποίητο φύλλο και πίτες έτοιμες για ψήσιμο σε μια οικογενειακή επιχείρηση στην Καλλιθέα

Με πάνω από 40 χρόνια πείρα στο άνοιγμα φύλλου και τη δεύτερη και τρίτη γενιά στο τιμόνι, η Ζύμη Παππά έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με μεγάλη γκάμα σε νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, όπως έτοιμα φύλλα και πολλές πίτες και πιτάκια, αλμυρά αλλά και γλυκά.