Με το αρνί και το κατσίκι να πρωταγωνιστούν στα γιορτινά τραπέζια, το κόκκινο κρασί μοιάζει μονόδρομος. Ποιο κόκκινο όμως θα επιλέξουμε;
Cantina
Μπορεί να το βρίσκουμε όλο τον χρόνο στα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία και στους φούρνους αλλά αυτές τις ημέρες έχει πραγματικά την τιμητική του παντού.
Μπορεί να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά μετά το επίσης ιταλικό πανετόνε που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια ιδίως τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως και η κολόμπα κατακτά σιγά-σιγά το ελληνικό κοινό.
Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και τη θερμοκρασία να επιτρέπει πλέον το ψήσιμο σε εξωτερικό χώρο ήρθε η ώρα που περιμέναμε, δηλαδή η εποχή του barbeque.
Με πάνω από 40 χρόνια πείρα στο άνοιγμα φύλλου και τη δεύτερη και τρίτη γενιά στο τιμόνι, η Ζύμη Παππά έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με μεγάλη γκάμα σε νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, όπως έτοιμα φύλλα και πολλές πίτες και πιτάκια, αλμυρά αλλά και γλυκά.