pafilas_dimitris

Ο σπάταλος πληρώνει την Rothchild δίχως αντίκρυσμα

Δημήτρης Παφίλας

Τα κράτη εδράζουν τις ευκαιρίες στις αγορές όταν εμφανίζουν ανάπτυξη- και αφού τα χρήματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο τραπέζι.

Με την Ελλάδα της διακυβέρνησης των Σύριζα- Ανελθόν δημιουργούνται ερωτήματα τόσο για τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, όσο και τον σύμβουλο τους, την Rothchild. Η ανάπτυξη ήταν αναιμική, πέρασαν οι ιταλικές εκλογές τον Μάρτιο, σημειώθηκαν κάποιες αναταράξεις στις αγορές ομολόγων, αλλά τον περασμένο Μαϊο όταν οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές κορύφωναν περνώντας τα stress tests, δεν έγινε καμία προσπάθεια. Τράπεζες και επιχειρήσεις έμειναν στο κενό.

 Γιατί, όμως, δεν έγιναν προσπάθειες να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ενός “ανοικτού” παράθυρου στις αγορές ; Οι ευθύνες βαραίνουν τον πρωθυπουργό για τις παροχές τις οποίες εξήγγειλε - πριν ακόμα έλθει ο Σεπτέμβριος- αλλά και τον υπουργό Οικονομικών. Ο τελευταίος δεν αντέδρασε όταν άκουσε τον Σεπτέμβριο τις κατηγορίες των ξένων επενδυτών στο συνέδριο του Λονδίνου.

Δεν έπραξε τίποτα έκτοτε. Πως πληρώνεις, όμως, την Rothchild για κάτι που δεν παραλαμβάνεις ποτέ ; Αν δεν γνωρίζεις τι παραγγελία κάνεις και ταξιδεύεις στο Παρίσι γι αυτό, κάνεις κάτι διαφορετικό. Χαμένα τα λεφτά για την Rothchild, χαμένα τα λεφτά διότι η κυβέρνηση “δουλεύει” για να δίνει μόνο αντίδωρα τον 12 μήνα. Με περίσσεια αλαζονεία, ο πρωθυπουργός μόρφασε για τα δυο χιλιάρικα στους πυρόπληκτους στο Μάτι. Ο ίδιος, όμως, σπατάλησε και συνεχίζει να σπαταλά πολλαπλάσια χρήματα.

Σπατάλησε δεκάδες ευκαιρίες. όταν τα χρήματα έρρεαν στην Ευρώπη, και κατάφερε να κτίσει ένα ιδιότυπο μόρφωμα στην οικονομία. Με κατασχέσεις και επιδόματα, δεν μπορείς να πας πουθενά. Μόνο με αποταμιεύσεις και πραγματικές θέσεις εργασίας. Ο σπάταλος πρωθυπουργός ο οποίος σπατάλησε δισ. το 2015 χλευάζει αδυνάτους και λαμβάνει ευρωπαϊκά χρήματα για όσα έπρεπε να κάνει δεν αξίζει. Ας αποφασίσει να πάει να στην Κυψέλη ή στο Βερολίνο όπου χλευάζουν την Ελλάδα και δεν τολμά να απαντά, εκ μέρους των Ελλήνων.

ΣΧΟΛΙΑ (20)

SPARTA.

Μιά και αναφέρατε την σπατάλη του Τσίπρα με Δις Ευρώ τα οποία φόρτωσε στίς πλάτες του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να θυμίσω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί για νομική διερεύνυση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Εγώ θα έλεγα ότι τώρα πιά θέλει διακστική διερεύνυση όλη η θητεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την υπερχρέωση και το κλείσιμο των Ελληνικών τραπεζών που είχε σαν άμεση συνέπεια το κλείσιμο και την μετανάστευση Ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό καθώς και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.Άς αφήσουν οι νέοι κυβερνώντες στον Αλέξη την προετοιμασία της υπεράσπισης του για να έχει κάτι σοβαρό να παίζει το παιδί και όχι το γελοίο τρενάκι του συνεταίρου στην Ελληνική χρεοκοπία,του Πάνου στα τέσσερα Καμμένου.

n----

Κυριε Παφιλα μη κανεις το λαθος οι ανθωποι της κουμουνδουρου και ο αλεξει ειναι πονηροι οπως οι παλε μλοσεβικοι της εκλογεσς θα της κανουνε οταν οι αλλοι θα ειναι σε βαθυ υπνο και βαλτο στο μυαλουδακισου μεσα στο φεβρουαριο θα σου κανουν της εκλογες οταν οι ελλιναραδες τεμπελιδες---αυτος ειναι δικος μας----θα ξεκοκαλιαζουν τα επιδοματα

AΛΗΘΕΙΕΣ ΠΙΚΡΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΣΟ ..ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΓΓΙΞΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧ/ΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ(ΜΕΣΩ ΠΔΕ),ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ..ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ,ΑΛΒΑΝΙΕΣ,ΣΚΟΠΙΑ,ΚΤΛ,ΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(ΤτΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.

Η κλιμάκωση των όρων σπάταλος, ψεύτης και απατεώνας...

Σπάταλος, αρχισπάταλος, τσίπρας, ψεύτης, αρχιψεύτης, τσίπρας και απατεώνας, αρχιαπατεώνας, τσίπρας!

Εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν τέλη Φεβρουαρίου, Μαρτίου ή Απριλίου 2019...

Τότε η πραγματική, (δηλαδή καταστροφική...), διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τα καθάρματα περιορίζεται σε μόλις έναν, (1), δύο, (2), ή τρεις, (3), μήνες και είκοσι τρεις, (23), ημέρες, αντίστοιχα!!!.

Στα καθάρματα απομένουν...

Οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την 26-05-2019. Δηλαδή σε πέντε, (5), μήνες και είκοσι τρεις, (23), ημέρες από σήμερα. Το απώτατο χρονικό όριο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών είναι η 20-10-2019. Δηλαδή σε δέκα, (10), μήνες και δέκα επτά, (17), ημέρες από σήμερα. Όμως οι εθνικές εκλογές διεξάγονται από υπηρεσιακή κυβέρνηση, (η οποία ορίζεται έναν, (1), περίπου μήνα πριν από την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών). Έτσι, η πραγματική, (δηλαδή καταστροφική...), διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τα καθάρματα περιορίζεται το ανώτατο σε εννέα, (9), μήνες και δέκα επτά, (17), ημέρες. Εάν δε διεξαχθούν ταυτόχρονα οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές, τότε η πραγματική, (δηλαδή καταστροφική...), διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τα καθάρματα περιορίζεται σε μόλις τέσσερις, (4), μήνες και είκοσι τρεις, (23), ημέρες.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Αν ο σύριζα ήταν πρώτος όπως αρέσκεται να λέει, θα έδινε εκλογές χθες....όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες..

Επικών διαστάσεων "εκλογικό αγγούρι"...

Ορίζοντας ως "εκλογικό αγγούρι" τη διαφορά των ποσοστών ψήφου μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος, είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο σύριζα πρόκειται να εισπράξει "εκλογικό αγγούρι" επικών διαστάσεων στις επόμενες εθνικές εκλογές, υπολογιζόμενο από τους δημοσκόπους στο 10 % με 16,50 %.... Και με την ψήφο μου στη Νέα Δημοκρατία, θα συντελέσω και εγώ στη μεγέθυνση του "εκλογικού αγγουριού" αυτού!!!

Τα κάνει αόρατα...

Τι ψάχνετε; Εδώ ο Τσίπρας μόλις χθες εμφανίστηκε σαν κυβερνήτης 100 ημερών.

Έχει απόλυτα δίκιο ο σχολιαστής...

Ο οποίος αποφαίνεται ότι: "Την αριστερά την έχουμε πλέον τοποθετήσει... 28/11/2018, 10:07 Στον βόθρο της ιστορίας, διότι την γνωρίσαμε και την απορρίψαμε οριστικά και τελεσίδικα. Για να είμαστε απολύτως ακριβείς, την έχουμε τοποθετήσει σε πλήρη επαφή με τον πυθμένα του βόθρου της ιστορίας". Με απλά λόγια, η αριστερά ευρίσκεται στον φυσικό χώρο της και αναδύει την κατάλληλη οσμή!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία