Τα νέα maxi scooter της BMW είναι ο αποτελεσματικός σύντροφος για τη ζωή στην πόλη

Τα νέα maxi scooter της BMW είναι ο αποτελεσματικός σύντροφος για τη ζωή στην πόλη

Κινήσου με ευκολία στη ζούγκλα της πόλης ή φύγε μακριά της 

Τα νέα maxi scooter της BMW είναι ο αποτελεσματικός σύντροφος για τη ζωή στην πόλη
Στη ζωή μετράνε πάντα οι επιλογές που έχεις και οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου. Χωρίς επιλογές νιώθεις εγκλωβισμένος. Τώρα η BMW σου δίνει την επιλογή! Κατάκτησε την πόλη ή απέδρασε μακριά της με τα maxi scooter C 650 Sport και C 650 GT. 

Ο ισχυρός, πολιτισμένος κινητήρας τους, κάνει ευκολότερα τα ταξίδια μακρινών αποστάσεων, ενώ η οδική τους συμπεριφορά είναι ασύγκριτη για άνετη οδήγηση ακόμα και μέσα στην πόλη.

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, η πόλη είναι δύσκολη και η κίνηση στον δρόμο σε τρελαίνει. Τώρα έχεις την επιλογή για εύκολο παρκάρισμα και αποφυγή της καθημερινής κυκλοφοριακής συμφόρησης. Με εξαιρετική επιμέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, τα νέα Maxi-Scooters έχουν βελτιστοποιηθεί για καθημερινή χρήση στη ζωή της πόλης και αντιπροσωπεύουν την πραγματική UrbanMobility εμπειρία.

Κλείσιμο




Είτε σε συνθήκες υψηλής κυκλοφοριακής συμφόρησης, είτε σε επαρχιακούς δρόμους, τα C 650 Sport και C 650 GT αποδεικνύονται ιδανικά και είναι έτοιμα να κατακτήσουν τους δρόμους που θα επιλέξεις να περάσεις.  Αυτά τα maxi scooter παρέχουν τον μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης στην κατηγορία τους, καθώς και εξαιρετική προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης