Όλα για τον Άντρα

H επόμενη μέρα στην τεχνολογία είναι εδώ!

Ανακάλυψε τα νέα προιόντα Samsung Galaxy S6 edge+, Tab S2 και Gear S2,γνωρισε τις εκπληκτικές δυνατότητες και λειτουργίες που προσφέρουν, ακολούθησε την αποστολή, ανέβασε φωτογραφία στα δικά σου μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag#SamsungGalaxyNextDay και μπες σε κλήρωση κάθε εβδομάδα για να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Toys for Boys: Γνωρίστε το νέο αξεσουάρ για άνδρες καπνιστές, το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Υπάρχει ένα κομψό, τεχνολογικό αξεσουάρ για τον άνδρα καπνιστή διαφορετικό από τα συνηθισμένα που γίνεται η μόδα της εποχής μας. Ένα αξεσουάρ, που μπορείτε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας και διαχέει όμορφες μυρωδιές: Καλώς ήρθατε στον μοντέρνο κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ενός  αποτελεσματικού εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος, που υπόσχεται να σας αλλάξει τη ζωή!

Υγρά ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo: Γεύσεις  και αρώματα που θα σας κατακτήσουν!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το πιο αποτελεσματικό μέσο για την μείωση της βλάβης από το κάπνισμα, μπορεί να σας συνοδεύει σε όλες τις εκδηλώσεις και σε όλους τους χώρους, αφού το μόνο «κατάλοιπο» που αφήνει είναι ένα ευχάριστο και απαλό  άρωμα, ενώ σας  χαρίζει παράλληλα τη γευστική απόλαυση που θα θέλατε  να συνοδεύει το φαγητό σας ή το ποτό σας, χωρίς να ενοχλεί τους γύρω σας. 

Ένα χρήσιμο δώρο για τον άνδρα που θέλει να κινηθεί με ταχύτητα και ευκολία…

Τα νέα gboard  μετά την επιτυχήμενη  παρουσίαση τους και στην ελλαδα, ειναι πλέον το πιο χρήσιμο δώρο για τον άνδρα που θέλει να κινηθεί με ταχύτητα και ευκολία στο κέντρο της πόλης ή για να απολαύσει τη βόλτα του γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα του.

6