Ο πιο απλός και χρήσιμος οδηγός για την ανδρική περιποίηση

Ο πιο απλός και χρήσιμος οδηγός για την ανδρική περιποίηση

Διαβάστε ευλαβικά τον παρακάτω οδηγό για να γνωρίσετε, εάν δεν ξέρετε, τις βασικές συμβουλές για την ανδρική περιποίηση

Ο πιο απλός και χρήσιμος οδηγός για την ανδρική περιποίηση
Οι έρευνες που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, σχετικά με τον άνδρα και την περιποίηση δεν αφήνουν περιθώρια λάθους. Όλες καταλήγουν στο εξής και μοναδικό συμπέρασμα: Ο τομέας της ανδρικής περιποίησης είναι από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους. 

Αυτή η ραγδαία αύξηση των πωλήσεων σε ανδρικά καλλυντικά οφείλεται κυρίως στην αλλαγή της εργασίας του άνδρα, που από χειρωνακτική έχει γίνει δουλειά γραφείου, αλλά και στον αστικό τρόπο ζωής. 

Εκπρόσωπος της «Tesco», της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ, αναφέρει ότι τα καλλυντικά που έχουν τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων, στην ανδρική περιποίηση, είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα καθαριστικά προσώπου και οι κρέμες για μετά το ξύρισμα. 
Κλείσιμο

Διαβάστε ευλαβικά τον παρακάτω χρήσιμο οδηγό για να γνωρίσετε, εάν ήδη δεν ξέρετε, τις βασικές συμβουλές για την ανδρική περιποίηση σας. Για να είσαι πάντα κομψός, φρέσκος και περιποιημένος. 

Ο οδηγός της ανδρικής περιποίησης  



Μαλλιά

Το λούσιμο πρέπει να γίνεται καθημερινά ή μέρα παρά μέρα, με ένα σαμπουάν που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Αν έχεις μακριά μαλλιά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε conditioner ή μάσκα. 

Κούρεμα κάθε μήνα ή κάθε 3 εβδομάδες. 



Δέρμα

Γνωρίστε τις ανάγκες του δέρματός σας. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν αρμόζουν στις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας. Χρησιμοποιήστε μια καταπραϋντική κρέμα αν έχετε ευαισθησία, μια σμηγματορρυθμιστική αν το πρόβλημά σας είναι η λιπαρότητα ή μια αντιρυτιδική αν δείτε τις πρώτες σας ρυτίδες.
 
Αν υπάρχουν μαύρα στίγματα, πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου με ειδικά στυπτικά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και για τα σπυράκια, ενώ για σοβαρότερες περιπτώσεις θα πρέπει να ζητηθεί η βοήθεια του δερματολόγου. 

Για το σώμα, καθημερινό ντους με ένα ενυδατικό shower gel.


Χέρια / Πόδια 

Κόψιμο των νυχιών μία φορά την εβδομάδα με νυχοκόπτη ή ψαλιδάκι (είναι γεγονός ότι πολλοί προτιμούν να κόβουν τα νύχια τους δαγκώνοντας τα). 

Αν υπάρχουν κάλοι, μαλακώστε τους με μια ενυδατική κρέμα, λίμα ή ελαφρόπετρα, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. 



Δόντια 

Εδώ ισχύει το αυτονόητο: Βούρτσισμα πρωί και βράδυ και -ιδανικά- χρήση οδοντικού νήματος μία φορά την ημέρα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης