Ιστορία, ποιότητα και αντοχές πέρα από το συνηθισμένο

Ιστορία, ποιότητα και αντοχές πέρα από το συνηθισμένο

Ιστορία, ποιότητα και αντοχές πέρα από το συνηθισμένο

Συμβαίνει συχνά στη ζωή, κάποιος που είναι πρώτος σε κάτι, να είναι πρώτος σε όλα!
Κάτι τέτοιο διαπιστώνει κανείς ότι ισχύει και για την TAG Heuer, κάθε φορά που ρίχνει μια ματιά στο ένδοξο παρελθόν της. Σίγουρα θα γνωρίζετε όλοι ότι η TAG Heuer ήταν και είναι ο βασιλιάς του σπορ ρολογιού με ιδιαίτερες επιδόσεις και ατελείωτες πρωτιές στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όμως και στον χώρο των αδιάβροχων, καταδυτικών ρολογιών, την κατηγορία δηλαδή που αδιαμφησβήτητα κυριαρχεί στο ενδιαφέρον των αντρών όλου του πλανήτη, έχει επίσης να παρουσιάσει ένα μοναδικό παρελθόν και εντυπωσιακές επιδόσεις.

Ήδη από το 1895 παρουσίασε και κατοχύρωσε ένα από τα πρώτα ρολόγια τσέπης με αδιάβροχη κάσα, ενώ το 1950 τα μοντέλα της Maréograph και Seafarer εντυπωσίασαν παρουσιάζοντας το πρώτο καντράν τύπου «regatta», αλλά και την πρώτη ένδειξη παλίρροιας! 

Και όπως γνωρίζουμε όλοι η ιστορία θέλει οι πρωτοποριακές επιδόσεις των ρολογιών της TAG Heuer να οδηγούν πάντα στην ανάληψη του σημαντικού έργου της επίσημης χρονομέτρησης στις σημαντικότερες αθλητικές αναμετρήσεις.
Έτσι η TAG Heuer ανέλαβε την επίσημη χρονομέτρηση του World Surf League και του Big Wave Tour.

Τέτοια γεγονότα στην TAG Heuer οδηγούν πάντα στη δημιουργία υπέροχων νέων μοντέλων και μάλιστα φέτος στη δημιουργία μιας ολόκληρης νέας συλλογής μοντέλων Aquaracer 300M. 

Κομψά και σπορτίφ όσο ποτέ, τα νέα Aquaracer 300M χαρακτηρίζονται από την κεραμική στεφάνη τους που μπορεί κανείς εύκολα να περιστρέψει ακόμη και φορώντας γάντια και μάλιστα μέσα στη θάλασσα.

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Τα χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων υπογραμμίζουν την δυνατότητα κάθε χρήσης στο υγρό στοιχείο, είτε κάνετε καταδύσεις, είτε σερφ ή κολύμβηση.

Η βιδωτή κορώνα εξασφαλίζει την στεγανότητα στα 300μ., όπως εύκολα κανείς καταλαβαίνει και από το όνομα της συλλογής. Το υπέροχο μεταλλικό μπρασελέ φέρει διπλό αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας, ενώ η χρήση υλικού υψηλής φωτεινότητας στις ενδείξεις των ωρών και τους δείκτες εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη ανάγνωση της ώρας και του χρόνου κατάδυσης, ακόμη και σε μεγάλο βάθος.

Σημαντική λεπτομέρεια η στεφάνη κινείται μόνο προς τη μια πλευρά, ώστε σε περίπτωση ατυχούς μετακίνησής της κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης, να μπορεί μόνο να μειωθεί ο χρόνος παραμονής στο βάθος που βρισκόμαστε.
Εσείς τώρα καλείστε να κάνετε το πιο δύσκολο: να διαλέξετε ποιο απ’ όλα σας αρέσει περισσότερο!



{{{ articlebanner-728x90-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-2 }}}
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης